ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


Παρουσιάστηκε το βιβλίο της Βαγγελιώς Καρακατσάνη στην ρίζα του αετού την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στο επιμελητήριο ηρακλείου .
πλήθος κόσμου παρευρέθει στην εκδήλωση που ντύθηκε μουσικά απο τον Αντώνη Φραγκιαδάκη και Λίλη Κατσούνα.
Την εκδήλωση χαιρέτησε η υποδιοικήτρια της 7ης ΥΠΕ κυρία Αννα Τριχοπούλου ενώ μίλησαν η κυρίες Ευγενία Χουρδάκη, Φρόσω Μαρκοδημητράκη ψυχολόγοι, και η υπεύθυνη τύπου της 7ης ΥΠΕ κυρία Εύη Γαρεδάκη.



Σύντομο βιογραφικό

Η Βαγγελιώ Καρακατσάνη κατάγεται από το Μοχό και σήμερα ζει στις Αρχάνες. Είναι είναι παντρεμένη με το Νίκο Λουτράρη.
Είναι Αρχιτέκτων Τοπίου ΤΕ.
Εργάστηκε σαν δημοσιογράφος στην εβδομαδιαία εφημερίδα Ν. Λέσβου «Νέο Εμπρός» και στη συνέχεια ως διευθύντρια σύνταξης στο παγκρήτιο περιοδικό «Οικοδομώ», ενώ συνεργάστηκε με διάφορα έντυπα.
Ανέπτυξε έντονη κοινωνικοπολιτική δράση από τα σπουδαστικά της χρόνια, διετέλεσε Πρόεδρος Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου και σήμερα είναι Πρόεδρος Δ.Σ. του Σωματείου ενάντια στο στίγμα και την προκατάληψη για τις ψυχικές διαταραχές, «Υπέρβαση».
Το μυθιστόρημα «Στη ρίζα τ’ αετού», είναι το πρώτο έργο της που εκδίδεται.
vagkara@gmail.com


Η συγγραφέας περιγράφει με μαεστρία δύσκολες καταστάσεις με μια μοναδική ευαισθησία, ευελιξία και αισιοδοξία. Ερευνά τον άνθρωπο και το ψυχισμό του, δοκιμάζει τις αντοχές του, ενώ με την τελική έκβαση ισορροπεί, κοινωνώντας με κάθε αναγνώστη το μήνυμα πως Διέξοδος Υπάρχει σε κάθε τούνελ της ζωής.
Ο σύντομος τίτλος του βιβλίου είναι προσημαντικός και προδηλωτικός Εισάγει στους πρωταγωνιστές και στο θέμα, που αποτελεί μυστήριο ζωής.
Ο πρωταγωνιστής, είναι ο αετός της ιστορίας και των λαϊκών παραδόσεων. Ο υψιπετής, ο αίθων, ο τελειότατος, κατά τον Όμηρο. Που εξαιτίας της ικανότητάς του να υπερίπταται των νεφών και να ατενίζει κατ' ευθείαν τον ήλιο, και αλάθητα το καθετί, είναι σύμβολο του αγνού πνευματικού φωτός και θεωρήθηκε ουράνιο και ηλιακό σύμβολο και βασιλιάς των πουλιών στον ουρανό, όπως το λιοντάρι στη γη.
Το μεγαλόσωμο και εξαιρετικά δυνατό πουλί, με σκούρο καστανό χρώμα, πετάει σε μεγάλα ύψη, διαγράφοντας κύκλους πολλές ώρες, με ελάχιστα χτυπήματα των φτερών και είναι ικανός να αντιμετωπίζει και τις πιο δυνατές καταιγίδες. 
 Ένα υπέροχο και καλογραμμένο βιβλίο γεμάτο συναισθήματα, βάθος και ένταση, με πλοκή που δεν επαναλαμβάνεται και δεν κουράζει τον αναγνώστη, που αφυπνίζει συνειδήσεις και κάνει τον άνθρωπο να νιώσει και να  πράττει ως αετός, που πέρα από τις αντιξοότητες  μπορεί ν ανοίξει τα φτερά του και να κερδίσει τη ζωή.





Post Top Ad

.............