ΣΗΜΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου των Χανίων θα γίνει σήμερα και ώρα 7 μ.μ. στην πλατεία της Αγοράς.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δ. Χανίων «ο ουρανός των Χανίων θα γεμίσει φως! Μικροί και μεγάλοι θα στείλουν τις ευχές τους στον ουρανό με Ιπτάμενα Φανάρια! Η Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου θα μας μεταφέρουν με τις μελωδίες τους τη μαγεία των Χριστουγέννων! Θα προσφερθούν γλυκά σε όλους».

 
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Κ.Α.Π.Η.
Στο μεταξύ, τα Α’ και Δ’ Κ.Α.Π.Η. του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων δραστηριοτήτων τους διοργανώνουν εκδήλωση στον χώρο τους (Ξανθουδίδου 22) σήμερα στις 5.30μ.μ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει: Αναφορά στα ήθη και έθιμα των Χριστουγέννων από μέλη των Κ.Α.Π.Η., χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη Χορωδία των Κ.Α.Π.Η. και κέρασμα.
Εξάλλου, αύριο στις 11π.μ. θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ε’ Κ.Α.Π.Η. στον χώρο του Δασκαλογιάννη 62.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχει το Τμήμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Κοινωνικής Ένταξης Π.Α.Μ.Ε.Α (Παράρτημα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες) Χανίων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης.
Τα παιδιά θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφερθούν χειροποίητα δώρα κατασκευασμένα από την ομάδα χειροτεχνίας του Κ.Α.Π.Η, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Λαϊκής Παραδοσιακής Τέχνης “Χρυσοπηγή”.
Επίσης, η χορωδία του Κ.Α.Π.Η. θα τραγουδήσει χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από διάφορα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας.
Τέλος, το Β’ ΚΑΠΗ στη Ν. Χώρα θα πραγματοποιήσει χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αύριο στις 6 το απόγευμα για τα μέλη του. Η ομάδα της χορωδίας θα πλαισιώσει καλλιτεχνικά τη βραδιά.


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ
Εκδήλωση με τίτλο … «Mε τη χέρα απ’ τα Περιβόλια» που θα περιλαμβάνει Χριστουγεννιάτικη αγορά με παραδοσιακά προϊόντα και χειροτεχνήματα, θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Δεκεμβρίου στο Κτήριο Συνεταιρισμού – Πλατεία Ηρώων στα Περιβόλια. Ώρες λειτουργίας Παρασκευή 6μ.μ. – 9μ.μ. & Σάββατο – Κυριακή 10π.μ.  – 9μ.μ.
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για ανάγκες του Δημοτικού Σχολείου Περιβολίων. Η εκδήλωση εντάσσεται στις χριστουγεννιάτικες δράσεις του Δήμου Χανίων.

Post Top Ad

.............