ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνης, ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα καταστήματα του Ρεθύμνου,  ότι παρατείνεται η προθεσμία για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό βιτρίνας έως και την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015.

Η διαδικασία για την συμμετοχή των καταστημάτων στο διαγωνισμό είναι η ακόλουθη:   
Έως και την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή  στο e-mail του Εμπορικού Συλλόγου esreth@yahoo.gr γράφοντας την Επωνυμία της επιχείρησης, την διεύθυνση, το τηλέφωνο επικοινωνίας και επισυνάπτοντας 2 (δύο) φωτογραφίες της επιλογής τους.
Μετά τη δήλωση συμμετοχής, οι φωτογραφίες που θα αποστείλουν οι επιχειρήσεις, θα αναρτηθούν στην σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου στο Facebook, με τα στοιχεία της κάθε μιας.
 Από την Παρασκευή 11 έως και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να ψηφίσουν  την βιτρίνα της αρεσκείας του, κάνοντας like στην αντίστοιχη φωτογραφία στο Facebook.
Στις 22 Δεκεμβρίου θα ανακοινωθούν οι τρείς  νικήτριες βιτρίνες σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης καθώς επίσης και στη σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου και θα υπάρχει αφιέρωμα για την πρώτη νικήτρια επιχείρηση.

Post Top Ad

.............