ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ


Διπλή γιορτή η 21η Νοεμβρίου για τα Χανιά καθώς ο εορτασμός των Εισοδίων της Θεοτόκου, πολιούχου της πόλεως, συμπίπτει με τον εορτασμό της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων σ’ ολόκληρη τη χώρα.



Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της ημέρας περιλαμβάνει Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και επίσημη έπαρση της σημαίας στις 8.30 π.μ. στο Φρούριο Φιρκά.
Στις 10.45 π.μ. θα γίνει λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας της Θεοτόκου στην παρακάτω διαδρομή: Αναχώρηση από τον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Χανίων, Χάληδων, Πλατεία 1866, Λεωφ. Κυδωνίας (Ακολουθία της αρτοκλασίας έμπροσθεν του Δημαρχείου), Ν. Πλαστήρα, Πλατεία Αγοράς (Δέηση), Πλατεία Μαρκοπούλου, Τσουδερών, Ποττιέ, Καραολή και Δημητρίου και Χάληδων γωνία (Δέηση), επιστροφή στον Ι. Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Χανίων.
Στις 11.45 π.μ. θα ψαλεί δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης (Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας) και κατάθεση στεφάνων.
Στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στα Εισόδια της Θεοτόκου και στην Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, με συναυλία και ομιλίες, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Post Top Ad

.............