ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Πρεμιέρα των θερινών εκπτώσεων σήμερα Δευτέρα στα εμπορικά καταστήματα του Ηρακλείου με τους επιχειρηματίες λιανικού εμπορίου να κρατούν μικρό καλάθι εξαιτίας του γενικότερου κλίματος ύφεσης που έχει διαμορφωθεί.

Οι προσδοκίες των εμπόρων είναι ιδιαίτερα χαμηλές καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα η αγοραστική κίνηση έχει μειωθεί κατακόρυφα και οι καταναλωτές εμφανίζονται διστακτικοί στο να προχωρήσουν σε αγορές. Την ίδια στιγμή οι οφειλές των εμπόρων κυρίως προς τον ασφαλιστικό τους φορέα αυξάνονται καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι λόγω του περιορισμού στις συναλλαγές αδυνατούν να ανταποκριθούν στην συγκεκριμένη οικονομική τους υποχρέωση.

Η επίτευξη συμφωνίας σύμφωνα με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου αναμένεται να αποτελέσει μία θετική εξέλιξη για την πορεία της κίνησης παρά το γεγονός ότι τα μέτρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σκληρά για την επιχειρηματικότητα. Η καθυστέρηση στην διαπραγμάτευση με τους εταίρους δεν βοήθησαν στην τόνωση της κίνησης και στην ενίσχυση του λιανικού εμπορίου μία εξέλιξη που έχει οδηγήσει την πλειονότητα των εμπόρων στο Ηράκλειο σε οικονομικό αδιέξοδο.
Όσον αφορά το ύψος των εκπτώσεων. Αυτές θα κυμανθούν σε ποσοστά ρεκόρ που σε πολλές περιπτώσεις θα ξεπερνούν το 60% κυρίως σε βασικά είδη ένδυσης και υπόδησης. Οι έμποροι απευθύνουν κάλεσμα στους καταναλωτές να στηρίξουν το λιανικό εμπόριο και να προχωρήσουν σε αγορές.

Post Top Ad

.............