ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΟΔΑ ΚΑΙ Η ΓΕΥΣΗ SHOP AND TASTE ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΟΔΑ ΚΑΙ Η ΓΕΥΣΗ SHOP AND TASTE ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

Η μόδα και η γεύση δίνουν ραντεβού στο κέντρο του Ηρακλείου


Αντίστροφα μετρά το Ηράκλειo Κρήτης για να υποδεχτεί (5/6) το πρώτο «Shop & Taste» event. H μόδα και η γεύση θα συναντηθούν και καλούν τον κόσμο σε ένα τρίωρο πάρτι (από τις 18.00-21.00) που θα λάβει χώρα στους δρόμους της πόλης. 


 
Τριάντα πέντε επιλεγμένα εμπορικά καταστήματα του Ηρακλείου, συνεργάζονται με γνωστά εστιατόρια της πόλης  και προσφέρουν στον κόσμο εκλεκτές λιχουδιές.

Όσοι κάνουν τις αγορές τους σε ρούχα, αξεσούαρ και είδη σπιτιού, θα μπορούν να δοκιμάζουν μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις, από burger, σούσι, ιταλικές σπεσιαλιτέ μέχρι παραδοσιακά ανωγειανά γλυκά. 


 
Στα καταστήματα επίσης, θα προσφέρονται αρωματικοί ζεστοί ή κρύοι καφέδες, «μοριακά» cocktails, δροσερά smoothies και φυσικά ρακές! Από ένα party, δεν λείπει ποτέ η μουσική! Έτσι, σε όλα τα καταστήματα που συμμετέχουν στο event θα ακούγεται ταυτόχρονα (από τις 18.00 έως 21.00) το τρίωρο dj set που έχει επιμεληθεί η dj, Νίκη Ξημέρη.
Στην πλατεία Λιονταριών θα έχει στηθεί το κεντρικό περίπτερο της "εστart" και θα συγκεντρώνει τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων. Εκεί θα βρίσκεται και η fashion blogger, Ελευθερία Βερίγου, όπου θα ενημερώνει τους περαστικούς για τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Θα ακολουθήσει (μετά τις 22.30) after party στο Taratsa Astoria με τον chef, Χρήστο Λάπα.

Post Top Ad

.............