ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΑΙΟΥ ΤΟ ΧΡΩΜΑ RUN ΣΤΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΑΙΟΥ ΤΟ ΧΡΩΜΑ RUN ΣΤΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ

ΣΗΜΕΡΑ Κυριακή 3 ΜΑΙΟΥ κατά τις ώρες 11:30’ έως 13:30’ , θα διεξαχθεί στο δ.δ. Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος , αγώνας δρόμου«ΧΡΩΜΑ RUN».
Για την εφαρμογή των ληπτέων μέτρων τροχαίας, που ως σκοπό έχουν την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση του αγώνα  αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών , θα πρέπει να απαγορευτεί η κυκλοφορία οχημάτων στην διαδρομή από Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου – διασταύρωση Αρκαλοχωρίου / Αυλής – Περιφερειακή οδό προς Επαρχιακή οδό Αρκαλοχωρίου / Βιάννου (έμπροσθεν αντιπροσωπείας αυτοκινήτων ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ) – επιστροφή στην διασταύρωση Επαρχιακής οδού Αρκαλοχωρίου / Αυλής – Επαρχιακή οδό Αρκαλοχωρίου / Αυλής έως το 4ο χλμ αυτής (γεωτρήσεις) - επιστροφή στην διασταύρωση Επαρχιακής οδού Αρκαλοχωρίου / Αυλής τερματισμός στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στο δ.δ. Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος κατά τις ώρες διακοπής της κυκλοφορίας θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών ήτοι όλα τα οχήματα με κατεύθυνση από Αρκαλοχώρι προς Αυλή κ.λ.π δ.δ. και αντιστρόφως από προαναφερόμενες περιοχές προς Αρκαλοχώρι, θα διεξάγεται από την επαρχιακή οδό Αρκαλοχωρίου – Γαζέπι Μύλος – Αυλή.
Ώρα έναρξης των προτεινομένων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η 10:30’ ώρα της 03-05-2015  και λήξη αυτών η 14.00’ περίπου.
Ζητούμε την κατανόηση και την συνεργασία των οδηγών με την παράκληση να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων, προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Post Top Ad

.............