ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ RUN GREECE ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ RUN GREECE ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ RUN GREECE ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Περισσότεροι από 3.500 πολίτες θα δώσουν το παρών αύριο κυριακή στο κέντρο του Ηρακλείου και θα τρέξουν για το Run Greece Ηράκλειο, με κεντρικό σύνθημα Αγώνε πόλης για όλους!Τα άτομα που συμμετέχουν είναι από ηλικία 11 ετών και μεγαλύτεροι, ενώ συμμετέχουν και άτομα με αναπηρία και κινητικά προβλήματα.

Εχουν προβλεφθεί αυξημένα μέτρα ασφάλειας και προστασίας των αγωνιζομένων αλλά και των πολιτών που θα κατέβουν στους δρόμους του Ηρακλείου για να εμψυχώσουν με την παρουσία τους και να χειροκροτήσουν τους δρομείς και περιπατητές.


Την ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΩΡΑ  07.00 ΜΕΧΡΙ 14.00 Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ  ΕΙΔΟΥΣ ΟΧΗΜΑΤΑ.

Η διαδρομή είναι η παρακάτω:
Εκκίνηση: Αρχή Λεωφόρου Δικαιοσύνης (μπροστά από την Περιφέρεια Κρήτης) - Πλατεία Νικ. Φωκά- 25ης Αυγούστου (πεζόδρομος) – Πλατεία Δέκα Οκτώ Άγγλων - Νεάρχου – Συμβολή Νεάρχου και Δουκώς Μποφώρ ( σιντριβάνι Ο.Λ.Η.)- Στροφή γύρω από το σιντριβάνι – Νεάρχου - Πλατεία Δέκα Οκτώ Άγγλων – Παραλιακή Λεωφόρος Σοφ. Βενιζέλου - Αρχ. Μακαρίου- Νικ. Πλαστήρα- Συμβολή Νικ. Πλαστήρα με τις οδούς Έβανς και Πεδιάδος (Πύλη Ιησού – καινούργια πλατεία) – Πλατεία  Κύπρου - Χαρ. Τρικούπη – Λεωφόρος Δημοκρατίας.


 Τερματισμός: Πλατεία Ελευθερίας, στη συμβολή της Λεωφ. Δημοκρατίας με τις οδούς Πεδιάδος – Αβέρωφ και Ανεμογιάννη (Τράπεζα Πειραιώς).

Συστήνεται στους πολίτες που θα κατέβουν στο κέντρο του Ηρακλείου την Κυριακή 26 Απριλίου από 07.00 μέχρι 14.00 και προκειμένου να  διευκολύνουν τις προσπάθειες των δρομέων και της οργανωτικής επιτροπής, να προσέλθουν περπατώντας.

Για τις περιπτώσεις που το αυτοκίνητο τους είναι απαραίτητο  τότε να χρησιμοποιήσουν για παρκινγκ δρόμους και χώρους που είναι πολύ μακριά από τη διαδρομή που περιγράφεται παραπάνω.
Μέγα χορηγός της διοργάνωσης είναι η Wind.

Post Top Ad

.............