ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ Ο ΒΟΥΡΕΞΑΚΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΝ ΡΟΔΙΑ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ Ο ΒΟΥΡΕΞΑΚΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΝ ΡΟΔΙΑ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία o 6ος Βουρεξάκειος δρόμος που περιλάμβανε τρέξιμο , ποδηλατοβόλτα και πεζοπορία. και που διοργάνωσαν O Πολιτιστικός - Επιμορφωτικός  Σύλλογος Ροδιάς και ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης .και με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης του ΔΟΠΠΑΜ του Δήμου Μαλεβυζίου.


 
Το σφύριγμα της εκκίνησης έγινε από τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ. Γιώργο Αεράκη, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία, ενώ μετά την λήξη του αγώνα, τους χαιρετισμούς των διοργανωτών και των υπευθύνων στην κεντρική πλατεία της Ροδιάς, ακολούθησε η απονομή των κυπέλλων, των μεταλλίων και των βραβείων σε όλες τις επί μέρους κατηγορίες που έλαβαν μέρος. Ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ. Γιώργος Αεράκης και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού - Επιμορφωτικού Συλλόγου Ροδιάς Μιχάλης Μονεμβασιώτης ανανέωσαν το ραντεβού για τον 7ο Βουρεξάκειο δρόμο το 2016 και η εκδήλωση έκλεισε με σαρακοστιανό μπουφέ για όλους τους παρευρισκόμενους.

 
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 10:00 με την ποδηλατοβόλτα 45 χλμ.απο Ηράκλειο-Ρογδιά-Μονή Σαββαθιανών -Ηράκλειο.
Ακολούθησε ο δρόμος 4,5 χλμ με 75  αθλητές- και πεζοπόροι έδωσαν το παρόν στην σπουδαία αυτή εκδήλωση. Νικητής στα 4,.5 χλμ στην μεγάλη διαδρομή μονή Σαβαθιανών-Ρογδιά ήταν ο Χατζάκης Χρήστος και στις γυναίκες η Φουρναράκη Ειρήνη ., ενώ έτρεξε και ο πρωταθλητής Καμπαξής Παντελής που τερμάτισε 2ος.

Και τέλος ακολούθησαν αγώνες δρόμου 1.000 μέτρων για αγόρια -κορίτσια Δημοτικών και Γυμνασίων.


 
Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους τους συμμετέχοντες αθλητές-πεζοπόρους-ποδηλάτες για την συμμετοχή τους - τους χορηγούς ΚΟΥΡΗΤΕΣ Α.Ε.- ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε.-ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε.-Ένωση Συνεταιρισμών Ηρακλείου-Ι.Μονή Σαββαθιανών και τέλος το τμήμα Σαμαρειτών Ηρακλείου-την ιατρό Ρογδιάς κα-Ιερωνυμίδη Αμαλλία  και τους εθελοντές απο την Ρογδιά και τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............