ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΧΑΡΗ ΣΤΡΑΤΙΔΑΚΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΧΑΡΗ ΣΤΡΑΤΙΔΑΚΗ



Ξενάγηση με θέμα την ανίχνευση ευρωπαϊκών ψηφίδων του χθες και του σήμερα στο Ρέθυμνο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο από τον σχολικό σύμβουλο και συγγραφέα Χάρη Στρατιδάκη 9 π.μ. με 12.30 μ., με σημείο εκκίνησης την πλατεία του Δημοτικού Κήπου Ρεθύμνου. Κατά την ξενάγηση αυτή θα πραγματοποιηθούν 25 συνολικά στάσεις, στην Πύλη Guora, στα Πεταλάδικα, στην οικία Αλή Βαφή Σελιανάκη, στον Αγιο Φραγκίσκο, στο Τούρκικο Σχολείο, στην οδό Σουλίου, στη Loggia, στην Προκυμαία και στο βενετσιάνικο λιμάνι. Κι ακόμα στο υπόλειμμα του Ρολογιού και στο Castel Vecchio, στον καθολικό Αγιο Αντώνιο, στην κρήνη Rimondi, στη Santa Maria, στο Σπίτι του Πολιτισμού, στο Λαογραφικό Μουσείο και θύρωμα του μεγάρου Clodio, στο θύρωμα της οδού Κλειδή, στον Αγιο Λάζαρο και αλλού. 


Η περιήγηση θα κλείσει με μισάωρη προβολή διαφανειών στον φιλόξενο χώρο της μόνιμης Εκθεσης του Τοπικού Τμήματος Δυτικής Κρήτης της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας στην οδό Πατελάρου.
Απευθύνεται κατ’ αρχάς σε εκπαιδευτικούς της δράσης “Teachers 4 Europe” και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο εκπαιδευτικό ή πολίτη, εφόσον δηλώσει έγκαιρα συμμετοχή στο 6974026196 (Χάρης Στρατιδάκης)



ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............