ΚΥΝΗΓΙ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ - ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΔΙΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΚΑΛΑΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΚΥΝΗΓΙ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ - ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΔΙΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΚΑΛΑΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Βρισκόμαστε στο έτος 2015 και ο παγκοσμίου φήμης αρχαιολόγος Πίκο ντα πίκο,χαλαρώνει στο γραφείο του σκεπτόμενος τα ευρήματα από το πρόσφατο ταξίδι του στην Ισπανία.Ξαφνικά το συλλογισμό του διακόπτει το βιαστικό χτύπημα της πόρτας.Με μεγάλη έκπληξή του, παραλαμβάνει επιστολή από ένα παλιό του γνώριμο,που τον πληροφορεί για την ύπαρξη ενός μεγάλου θησαυρού στο χωριό Σκαλάνι της επαρχίας Πεδιάδος.Η έκπληξη, όμως, γρήγορα μετατρέπεται σε απαισιοδοξία και αγωνία,καθώς διαπιστώνει ότι η συγκεκριμένη επιστολή έχει φτάσει πολύ καθυστερημένα στα χέρια του και ο αποστολέας της δεν είναι πλέον εν ζωή.

Οι περιπέτειές του, για την επίτευξη μιας ακόμα μεγάλης ανακάλυψης είχαν μόλις ξεκινήσει...


Φτιαξτε την ομάδα σας (4 άτομα & άνω)
Ορίστε αρχηγό και ελάτε να παίξουμε ! ! ! 
Σημείο συνάντησης η αίθουσα του πολιτιστικου συλλόγου και ώρα 10:30 πμ.


Οι ομάδες πρέπει να έχουν μαζί τους φωτογραφική μηχανη ή κινητο με κάμερα.
Απαγορεύονται τα μηχανοκίνητα οχήματα για λόγους ασφαλείας.
Ο αρχηγός της κάθε ομάδας θα είναι αυτός που θα παραδίδει τις λύσεις των γρίφων στην γραμματεια και θα παραλαμβάνει τους επομενους γρίφους.

Ταμπελάκια θα υπάρχουν σε ορισμένα από τα σημεία των γρίφων και ΟΧΙ σε όλα !!!
Αν κάποια ομάδα παρατηρηθεί να παραβιάζει οποιοδήποτε από τους παραπάνω κανόνες,θα ακυρώνεται αυτόματα και θα αποχωρεί απο το παιχνίδι.
Την ημέρα του παιχνιδιού θα παραμείνει ανοιχτή η αίθουσα των υπολογιστών του πολιτιστικου συλλογου ωστε οι ομάδες να μπορούν να χρησιμοποιούν το internet.
Η κάθε ομάδα πρέπει να είναι διακριτική όταν μετακινέιται στα πιθανα σημεία,ωστε να μην προδίδει τις λύσεις και να μην χάνει το τυχών προβαδισμα από τις υπόλοιπες ομάδες.\



Οι γρίφοι του παιχνιδιού θα είναι 12 και επίσης θα υπάρχει και μία δοκιμασία που θα ανακοινωθεί την κατάλληλη στιγμη μέσα στη ροή του παιχνιδιού.
Η ομάδα που θα λύσει πρώτη και τον τελευταίο γρίφο θα είναι και η νικήτρια.Θα παραλάβει χρηματικό έπαθλο από τον Πολιτιστικό σύλλογο καθώς επίσης και την δυνατότητα να διοργανώσει το επόμενο κυνήγι χαμένου θησαυρου.

Καλή επιτυχία !!!

Δηλώσεις συμμετοχής εώς και 28 Φεβρουαρίου στα τηλέφωνα :

Ζαχαριας Λουλακάκης: 6947826047
Μάνος Κριτσωτάκης : 6943127834
Γιώργος Κουκουλάκης : 6946093641

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............