ΤΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - Nikos Petashs




Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Γεραπετρίτικο Καρναβάλι 2015 που συνδιοργάνωσαν ο Νέος Πολιτιστικός Σύλλογος Ιεράπετρας, ο Πολιτιστικος Οργανισμός του Δήμου και μερικοί απο τους καταστηματάρχες των καφε-μπαρ που έφτιαξαν μεγάλες ομάδες με καλόγουστα άρματα και ενδιαφέροντα θέματα. Χιλιάδες κόσμου παρακολούθησαν την παρέλαση των αρμάτων και των ομάδων με τους καρναβαλιστές.




 Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και η πρόεδρος του Νέου Πολιτιστικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ . Μαρία Κουβάκη δεν έκΡυψε την ικανοποίηση της για την ανταπόκριση των Ιεραπετριτών στο κάλεσμα του Συλλόγου. Για πρώτη φορά μετά το τέλος της παρέλασης κάηκε ο βασιλιάς καρνάβαλος στην προβλήτα ανατολικά του Τελωνείου παρότι ο καιρός δεν ήταν ευνοϊκός. Αν και προς το τέλος της παρέλασης των αρμάτων άρχισε να ψιλοβρέχει ο κόσμος έμεινε μέχρι τέλους χειροκροτώντας τους καρναβαλιστές.




Η εορτή της Μεγάλης Αποκριάς όπως το λέει η λέξη, δίνει το σύνθημα για αποχή απο το κρέας τις επόμενες 40 μέρες αρχής γενομένης απο αύριο Καθαρά Δευτέρα.

Αν και ο καιρός αναμένεται άστατος, οι γιορτές της φασολάδας θα γίνουν κανονικά στην Ανατολή και την Παχιά Άμμο.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............