ΚΟΡΥΦΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ ΧΑΝΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΡΥΦΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ ΧΑΝΙΑ

Tελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς και οι καρναβαλικές εκδηλώσεις κορυφώνονται σε κάθε άκρη της Ελλάδας.
Οσον αφορά την Κρήτη, με τη μεγάλη παρέλαση των αρμάτων κορυφώνονται αύριο Κυριακή οι εκδηλώσεις του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού. Η παρέλαση αναμένεται να αρχίσει στις 2 το μεσημέρι, με τη συμμετοχή 45 ομάδων και πάνω από 18 χιλιάδες πολύχρωμους καρναβαλιστές. Η τελετή λήξης και το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου θα γίνει στις 6:30μ.μ. ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τους Vegas.




Στην Παλιόχωρα, η μεγάλη παρέλαση του καρναβαλιού θα γίνει σήμερα Σάββατο στις 6:30 το απόγευμα και οι διοργανωτές του καρναβαλιού αναφέρουν: «Οι Καρναβαλικές Ομάδες ενώνουν διαφορετικούς ανθρώπους και δημιουργούν μια τεράστια παρέα χαράς, στη μεγάλη Παρέλαση Καρναβαλιστών και Αρμάτων, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό θέαμα, πολύχρωμο, με χιούμορ, κέφι και ένταση. Στην κονσόλα ο dj Διακρούσης δίνει τον ρυθμό, ενώ η Αριστέα Χιντιράκη δίνει τις κινήσεις με τη χορογραφία της  Έναρξης. Την Παρέλαση ζει με την ψυχή του και παρουσιάζει ο Μάνος Παπαδογιάννης. Ο ρυθμός και η μουσική δεν σταματούν καθόλου και το γλέντι απογειώνεται μεσα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων, σε ένα πραγματικά ξέφρενο ολονύκτιο πάρτυ. Την διασκέδαση εγγυάται ο γνωστός dj “ANDREASONDECKS”, Ανδρέας Γαροφαλάκης. Την Κυριακή στην Παχιά Άμμο ή στην Σκάλα, ανάλογα με τα κέφια του καιρού, κερνάμε, χορεύουμε και σε ένα μυσταγωγικό τελετουργικό, υπό τον ήχο της μουσικής και τη λάμψη  των πυροτεχνημάτων, βάζουμε φωτιά στον Καρνάβαλο». Την Καθαρή Δευτέρα τα Κούλουμα θα γιορταστούν από τις 11π.μ. στην παραλία Γραμμένο, δίπλα στη θάλασσα. Να σημειώσουμε ότι live κάμερα απ’ όπου θα προβάλλεται η παρέλαση υπάρχει στο www.palaiochora.com

Ολα είναι έτοιμα και για το 9ο Κισαμίτικο Καρναβάλι. Η μεγάλη παρέλαση θα γίνει αύριο Κυριακή στις 3μ.μ. με την συμμετοχή δώδεκα αρμάτων από τις παρακάτω ομάδες:

 

1. Σχολή χορού Β. Κοκκίνου – Καουμπόισες
2. Καρναβαλική επιτροπή – Ο Βασιλιάς της ζούγκλας
3. 5o Νηπιαγωγείο – Η χώρα του ποτέ / Πήτερ Παν
4. 1ο Δημοτικό σχολείο – Ώρα για ξεφάντωμα
5. 2ο Δημοτικό σχολείο – Λαϊκή αγορά Κισάμου
6. 3ο Δημοτικό σχολείο –  Ναύτες βγήκαν στην στεριά
7. 1ο & 2ο Γυμνάσιο – Ρομπέν των φτωχών
8. Ομάδα Όπου γης & πατρίς – Τα τρελομαστόρια
9. Ομάδα Πολυτεχνίτες – Αστροναύτες σε αλλαγή πλανήτη
10. Ομάδα τα πάντα όλα – Ζορό & Ζόρικες
11. Ομάδα ΟΑΕΔ – Κάτι τρέχει στα γύφτικα
12. Ομάδα Παλούκι Λουκ – Λούκι Λουκ.
Τέλος, αύριο Κυριακή στις 2 το μεσημέρι θα σημάνει η έναρξη του ιστορικού καρναβαλιού των Καλυβών, που μετράει περισσότερα από εξήντα χρόνια παρουσίας στα καρναβαλικά δρώμενα του Νομού Χανίων.

 
ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ
Το Μεγάλο Κυνήγι του Θησαυρού 2015 θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή στα Χανιά, με έπαθλο 1.000 € μετρητά και δώρα συνολικής αξίας 5.000 €.
Το παιχνίδι διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός “Super fm” 89,6, γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων και με τη συνδρομή της ομάδας “Ταραμάδες” που κέρδισαν το 2014.
Η συμμετοχή στο παιχνίδι είναι δωρεάν, ενώ το μόνο που χρειάζεται είναι:
Να φτιάξετε την ομάδα σας η οποία μπορεί να αποτελείται από όσα άτομα θέλετε.
Να οριστεί ένας αρχηγός της ομάδας ο οποίος θα είναι πάνω από 18 ετών.
Να έχετε μεταφορικό μέσο (ποδήλατο, μηχανάκι, αυτοκίνητο ή και τα τρία).
Να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο 28210 52010-11.
Επίσης είναι απαραίτητο να είστε συντονισμένοι από την έναρξη του παιχνιδιού στον Super fm 89.6, καθώς θα δίνονται “από αέρα” όλες οι απαραίτητες συμβουλές και καθοδηγήσεις.

ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............