ΜΙΝΩΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΥΘΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΜΙΝΩΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΥΘΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Στην τελική ευθεία περνάνε πλέον οι προετοιμασίες για τους ορεινούς αγώνες τρεξίματος (trail running) που θα πραγματοποιηθούν για δεύτερη φορά την Κυριακή 1 Μάρτη 2015.
Δείτε το βίντεο –πρόμο της διοργάνωσης σε HD! 

https://www.youtube.com/watch?v=PaXFYkFG6bQ
 
Ενας αγώνας 26 χλμ και 1350 μέτρων συνολικής υψομετρικής διαφοράς και ένας αγώνας των 12,5 χλμ και 650 μέτρων συνολικής υψομετρικής διαφοράς με εκκίνηση και τερματισμό τους Μύθους Ιεράπετρας. 





Οι αγώνες διεξάγονται μέσα στα πανέμορφα δάση και φαράγγια των Μύθων και του Σελακάνου με φόντο τα κατάλευκα από χιόνι Λασιθιώτικα βουνά, μέσα από αρχαία μονοπάτια απαράμμιλης ομορφιάς.
Η συμμετοχή αναμένεται μεγάλη καθώς αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας και από ολες τις άκρες της Κρήτης θα βρεθούν εκείνη την μέρα να συν...τρέξουν και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.
Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.oykritis.gr όπου μπορεί κανείς να βρεί κανείς αναλυτικές πληροφορίες και λεπτομέρειες.
Οι εγγραφές θα κλείσουν την Παρασκευή 27-2-2015 το βράδυ.
Στο λεωφορείο που θα μισθωθεί για την δωρεάν μεταφορά των συμμετεχόντων αθλητών από Ηράκλειο προς Μύθους και επιστροφή υπάρχουν (από οτι φαίνεται από τις ηλεκτρονικές δηλώσεις εγγραφής ) περιορισμένες θέσεις.
Οι αγώνες διοργανώνονται από τον Αναπτυξιακό Περιπατιτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μύθων και τον Ομιλο Υπεραποστάσεων Κρήτης και είναι αφιερωμένοι στην μνήμη του μεγάλου Μυθιανού επιστήμονα Βασίλη Ζαχαρόπουλου.



Καλή αντάμωση
Νίκος Φερετζάκης
Τεχνικός Υπεύθυνος Διοργάνωσης

 http://www.sitiapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............