ΥΛΙΚΑ:
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ:
500 gr. ΑΛΕΥΡΙ
30 gr. ΜΑΓΙΑ
1/4 ΤΟΥ ΠΟΤΗΡΙΟΥ ΛΑΔΙ
3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΡΑΚΙ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ
1 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ
ΓΕΜΙΣΗ:
500 gr ΞΙΝΗ ΜΥΖΗΘΡΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ...ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ .ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ...
ΜΕΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ....ΜΕΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΥΖΘΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΞΑΝΑ... ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ..
ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΨΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ....ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΜΕΛΙ ...
mageirisa.blogspot.gr
http://eatincrete.blogspot.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου