Ολοκληρώθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης για τον μεγάλο Κρητικό πολιτικό και ανθρωπιστή Παύλο Ι. Βαρδινογιάννη, του οποίου ο αξέχαστος Παύλος ήταν ιδρυτής, με τρισάγιο που εψάλη στο μνημείο του στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.



Οι περυσινές εκδηλώσεις με τίτλο “30 χρόνια χωρίς τον Παύλο” ξεκίνησαν το Μάιο στο Ρέθυμνο, την ημερομηνία που συμπληρώθηκαν τα 30 χρόνια από το “φεύγα” του, συνεχίστηκαν τον Αύγουστο στη Φορτέτζα τριήμερες εκδηλώσεις που είδε όλη η Ελλάδα μέσα από την κρατική τηλεόραση και τελείωσαν με το τρισάγιο στην Αθήνα, το οποίο ετελέσθη από τον πατέρα Θωμά Συνοδινό προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ναού Αθηνών, ως εκπρόσωπο του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, ενώ έψαλε ο λαμπαδάριος της Μονής Πεντέλης κ. Θωμάς Χρισταντώνης Μπούτλας.

 

Το τρισαγιο έγινε παρουσία κόσμου μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως Αθηνών Γιώργος Μαριδάκης, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Ρεθυμνίων Αττικής “Το Αρκάδι” Δημήτρης Αετουδάκης, η Ρεθεμνιώτισσα συγγραφέας Χρυσούλα Δημητρακάκη και πολλοί άλλοι συγγενείς και φίλοι του Παύλου. 
Φέτος έχουν προγραμματιστεί μεγάλες εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια από την γέννησή του με τίτλο “1925 - 2015 90 χρόνια με και χωρίς τον Παύλο”