ΜΙΚΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΣΕΝΑΛΙ ΧΑΝΙΩΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΜΙΚΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΣΕΝΑΛΙ ΧΑΝΙΩΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ


Μικρές Στιγμές” βγαλμένες από την καθημερινότητα παρουσιάζουν τριάντα μέλη της Λέσχης Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων στην ομώνυμη έκθεση που εγκαινιάστηκε προχθές στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου – Μεγάλο Αρσενάλι.
Η έκθεση, που διοργανώνεται από τη ΛΕ.Φ.ΚΙ. και την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ., αποτυπώνει μικρές καθημερινές στιγμές με έναν τρόπο άκρως καλλιτεχνικό και ξεχωριστό, «Μικρές Στιγμές από τις μικρές ανθρώπινες στιγμές που πέρασαν στον χρόνο για πάντα και που τις κρατήσαμε με έναν έμμεσο ή άμεσο φωτογραφικό τρόπο γραφής», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κλουβιδάκης, πρόεδρος της ΛΕ.Φ.ΚΙ.



«Στη συγκεκριμένη έκθεση» επισημαίνει ο Γιάννης Κλουβιδάκης «παρουσιάζονται  φωτογραφίες που αποτυπώνουν μια στιγμή της καθημερινότητας “παράθυρο” για να δούμε περισσότερα πράγματα ως θεατές. Είναι μια έκθεση την οποία θέλαμε να κάνουμε πολύ καιρό ώστε να δείξουμε τη φωτογραφική δουλειά της Λέσχης καθώς μέχρι τώρα οι εκθέσεις που έχουμε κάνει είναι από διαγωνισμούς που έχουμε διοργανώσει και φωτογραφίες νέων μαθητών».
Να σημειωθεί ότι η ΛΕ.Φ.ΚΙ. έχει 70 – 80 ενεργά μέλη και πέρα από τα μαθήματα φωτογραφίας που διαρκούν από Οκτώβριο μέχρι Μάιο και διεξάγονται στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, πραγματοποιεί και πολλές άλλες δράσεις. Διοργανώνει πανελλήνιο διαγωνισμό φωτογραφίας με μια συλλογή από φωτογραφίες του κάθε φωτογράφου μέλους της ΛΕ.Φ.ΚΙ., σεμινάρια από φωτογράφους και ειδικούς που μιλούν για τη φωτογραφία ως τέχνη και τα τελευταία δύο χρόνια έχει ενεργοποιηθεί και ο τομέας του κινηματογράφου.




Ετσι, η Λέσχη προβάλλει ταινίες στο Πνευματικό Κέντρο, οι οποίες έχουν σχέση και με τη φωτογραφία, αλλά και με ένα άλλο είδος κινηματογράφου που δεν είναι τόσο συνηθισμένο, ενώ έπειτα από την προβολή σχολιάζεται το περιεχόμενο της ταινίας.
Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 6 με 9.30 μ.μ. κάθε μέρα.

ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............