2ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΕΩΣ ΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

2ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΕΩΣ ΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

 Με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου και μετά την επιτυχία του 1ου Παιδικού Φεστιβάλ Τραγουδιού που έγινε στην πόλη μας, ο Δήμος Ηρακλείου και  το Κέντρο Ειδικών Παιδιών Άγιος Σπυρίδων προσκαλεί  παιδιά ηλικίας από 5 έως και 18 ετών να συμμετάσχουν στο 2ο Φεστιβάλ Παιδικού τραγουδιού.
 Η δράση αυτή θα αποτελέσει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα παιδιά να αναπτύξουν την αξία ευγενούς συναγωνισμού ,να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους ,να εκφράσουν και να αναδείξουν μέσω της μουσικής ένα σημαντικό κομμάτι του εαυτού τους.



ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
  Μέσα από αυτή την εκδήλωση θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε μικρούς και μεγάλους  για την διαφορετικότητα.
Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν, οι πρωταγωνιστές δηλαδή αυτής της εκδήλωσης, θα αποδείξουν  εμπράκτως την αγάπη και τον σεβασμό τους, στα παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες.
Αντί εισιτηρίου, θα  συγκεντρώνονται  τρόφιμα μακράς διάρκειας για τις ανάγκες του Κέντρου Ειδικών Παιδιών ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΊΔΩΝΑ    

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 
 ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015.

Ο κάθε συμμετέχων θα έχει την ευκαιρία να διαγωνιστεί και να δείξει το ταλέντο του στις δυο παρακάτω κατηγορίες.

  * ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΣΟΛΟ

  * ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΕΩΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΩΝΕΣ, με ή χωρίς συνοδεία οργάνων – a capella(κάθε μέλος του συνόλου θα πρέπει να τραγουδάει μια διαφορετική φωνή από της άλλες. Αν π.χ. είναι 3 τα μέλη, θα πρέπει να τραγουδούν ένα τραγούδι για 3 διαφορετικές φωνές).



2 σχόλια:

Post Top Ad

.............