ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΟΡΤΕΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΟΡΤΕΣ

Χριστουγεννιάτικο χωριό και «σπιτάκι του Άη Βασίλη» στον Άγιο Νικόλαο - See more at: 
Την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου θα οριστικοποιηθούν οι προτάσεις από τις οποίες θα επιλεγούν οι εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες που θα εμπλουτίσουν το εορταστικό πρόγραμμα της περιόδου μέχρι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Την Τρίτη στις 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση εκπροσώπων των τοπικών φορέων πολιτισμού και εθελοντών, που μαζί με τη διοίκηση του ΠΑΟΔΑΝ θα συζητήσουν επί των προτάσεων που θα κατατεθούν.



Έχει σχεδόν οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα για το διήμερο της παραμονής και της ημέρας εορτασμού του πολιούχου Αγίου Νικολάου, 5 και 6 Δεκεμβρίου. Την παραμονή το βράδυ, στις 8.30, στο ΡΕΞ θα δοθεί συναυλία με το μουσικό σχήμα των Γεράσιμου Ανδρεάτου, Απόστολου Ρίζου και Σταμάτη Χατζηευσταθίου, τους οποίους θα πλαισιώνουν μουσικοί. Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι δωρεάν για το κοινό.
Στις 6 Δεκεμβρίου, μετά τη θεία λειτουργία στον πανηγυρίζοντα ναό του Αγίου Νικολάου, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγώνας ανώμαλου δρόμου. Οι αθλητές θα τερματίσουν στο λιμάνι, όπου θα γίνει και η απονομή των βραβείων. Πιθανόν να πραγματοποιηθεί και ποδηλατοδρομία και πεζοπορία, χωρίς όμως αυτό να έχει αποφασιστεί οριστικά.


Στις 6 μ.μ. στην εξέδρα της λίμνης, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου θα ανάψει τα φώτα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στον ίδιο χώρο θα έχει στηθεί το «χριστουγεννιάτικο χωριό» με περίπτερα, στα οποία θα αναλάβουν να παρουσιάσουν διάφορες δραστηριότητες πολιτιστικά σωματεία από την περιοχή και εθελοντές της πόλης.



ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............