ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Χριστουγεννιάτικα παζάρια και άλλες δράσεις αλληλεγγύης για να συνδράμουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, διοργανώνουν με την ευκαιρία των εορτών Φορείς και Σύλλογοι της πόλης μας. Ειδικότερα:
Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
“Ημέρα Αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο” διοργανώνεται στον χώρο μπροστά από την είσοδο του Δημαρχείου Χανίων τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου από τις 9 έως τις 2μ.μ.
Τη συγκεκριμένη ημέρα μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν κάποια από τα είδη, που παρέχονται στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όπως: ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, γάλα, λάδι, κ.ά, ενώ ταυτόχρονα θα ενημερώνονται από ομάδα εργαζομένων και εθελοντών του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τις δράσεις του.
Επίσης, από τις 16 έως και τις 19 Δεκεμβρίου, (9  – 1μ.μ.) διοργανώνεται χριστουγεννιάτικο παζάρι με την ευθύνη της Ομάδας Εθελοντών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων, στο φουαγιέ του Δημαρχείου.


ΟΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ
Από σήμερα έως τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου στο φουαγιέ του Δημαρχείου Χανίων, οι νηπιαγωγοί Χανίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη αγορά αγάπης για την ενίσχυση του “Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Αλληλεγγύης Χανίων”. Τα εγκαίνια θα γίνουν σήμερα Παρασκευή στις 6 μ.μ. Θα λειτουργεί 9 π.μ. – 9 μ.μ.

ΤΟ ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ
Το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο, Ιδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες ευπαθών κοινωνικών ομάδων του τόπου και της ευρύτερης περιοχής (άστεγοι, άνεργοι, νεόπτωχοι, μετανάστες, κ.ά.) διοργανώνει σταυροφορία αγάπης για τη συλλογή λαδιού, τροφίμων, ρουχισμού, τα οποία οργανωμένα διατίθενται, μέσω του Κοινωνικού του Παντοπωλείου, της Κοινωνικής Κουζίνας ως και των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Ιδρύματος, σε πρόσωπα και οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα καθημερινής επιβίωσης. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2822022276, Fax: 2822023747 email: info@annousakeio.gr. Αριθμός Λογαριασμού: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος IBAN: GR3301103900000039029608773.

ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΧΑΛΕΠΑΣ
Το Κύτταρο Χαλέπας θα προβάλλει την ταινία για παιδιά “Κούμπα μία ζέβρα και μισή” την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. στο Mega Place (είσοδος 3 ευρώ). Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του παντοπωλείου Αλληλεγγύης του Κυττάρου.

ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑμΕΑ ΧΑΝΙΩΝ
Χριστουγεννιάτικο παζάρι αγάπης, του Τμήματος Επαγγελματικής Κατάρτισης – Φυσικής Αποκατάστασης και Κοινωνικής Ένταξης των ΑμεΑ εγκαινιάζεται τη Δευτέρα και ώρα 5.30μ.μ στην Πύλη Sabbionara. Θα διαρκέσει έως τις 19 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί από 10 π.μ. έως 9 μ.μ. καθημερινά.
Διοργάνωση: Παράρτημα ΑμεΑ Χανίων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης και  Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ.

ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ
Χριστουγεννιάτικο παζάρι διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 12/θέσιου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Περιβολίων στην αίθουσα Αγροτικού Συνεταιρισμού στην Πλατεία Περιβολίων, σήμερα  5μ.μ. – 9μ.μ., αύριο 10π.μ. – 9μ.μ.. και την Κυριακή 14/12 10π.μ. – 8μ.μ., ενώ θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες εκδηλώσεις με το ακόλουθο πρόγραμμα:12/12 Εγκαίνια παζαριού (5μ.μ.) – χριστουγεννιάτικος φωτισμός πλατείας – Μουσικό πάρτι 13/12 Dj night. 14/12 Κρητική βραδιά με τον Νίκο Μπαλωμενάκη και τι 3 μέρες δωρεάν βόλτες με το “Περβολιανό express”. Συνδιοργάνωση Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. και Δήμος Χανίων.




ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............