ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΝΕΙΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΝΕΙΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ένα οραματικό έργο, όπως είναι η ανάπλαση του Πανάνειου και η μετατροπή του σε πολυιατρείο και Κέντρο Μητέρας και Παιδιού, έχει μείνει στα...χαρτιά



Το συγκεκριμένο έργο έχει μείνει στα λογία, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώνεται το σχέδιο που θα οδηγούσε στη δημιουργία ενός κέντρο προσφοράς στην υπηρεσία των πολιτών.
Το έργο από το 2011 παραμένει μισοτελειωμένο, όταν με απόφαση του τότε ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Θανάση Καρούντζου είχε σταματήσει η εργολαβία και να κλείσει το εργοτάξιο. Αποτελεσμα αυτής της κατάστασης είναι το Πανάνειο να συνεχίζει να έχει μια εικόνα ντροπιαστικη.
Μια κατάσταση, η οποία είναι άκρως προβληματική, την οποία εκμεταλλευόνται κατά καιρούς περιθωριακοί τύποι και ναρκομανείς.
"Χρήστες ναρκωτικών έχουν κόψει το συρματόπλεγμα της περίφραξης και πηγαίνουν εκεί για να κάνουν χρήση ακόμα και μεσημεριανές ώρες! Δεν είναι σπάνιο για τους κατοίκους να βλέπουμε άτομα υπο την επήρρεια να βγαίνουν στις 12 ή τη 1 το μεσημέρι (!) και φυσικά περισσότερους τις βραδινές ώρες. Σε μια τέτοια περιοχή λοιπόν με χρήστες ναρκωτικών να κυκλοφορούν όλες τις ώρες της ημέρας είναι αναμενόμενο να γίνονται και ληστείες απο άτομα που δεν έχουν να αγοράσουν τη δόση τους. Τη δε νύχτα, δρόμοι όπως η οδός Βασιλογιώργη που έχει ελλιπή φωτισμό και άμεση πρόσβαση στο κτίριο απο τις τρύπες στα συρματοπλέγματα, γίνονται αδιάβατα για τους πεζούς", ειχε αναφέρει στο μήνυμα του ο πολίτης.
http://www.creteplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............