ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΗ ΛΟΤΖΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΗ ΛΟΤΖΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ



Όλα είναι έτοιμα στη Λότζια για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που έρχεται να δώσει γνώση και στήριξη σε εκείνους τους μαθητές που δεν μπορούν αλλά θέλουν την υποστηρικτική διδασκαλία! "Ψυχή" της προσπάθειας είναι το τμήμα Παιδείας του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος που συνεπικουρείται από την Αντιδημαρχία Παιδείας.



"Μοχλός" οι άνεργοι καθηγητές που ανταποκρίθηκαν θετικά στη Δημοτική πρωτοβουλία και έδρα της το Γυμνάσιο Δειλινών που θα στεγάσει το εγχείρημα. Μέχρι στιγμής συμμετέχουν 6 εθελοντές καθηγητές (3 φιλόλογοι και 3 για φυσική και χημεία) και αναζητούνται ακόμη καθηγητές μαθηματικών.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται με τη σύμφωνη γνώμη του Διευθυντή του Σχολείου και έχει ξεκινήσει η τυπική διαδικασία παραχώρησης του χώρου από τη Σχολική Επιτροπή.

Σε πρώτη φάση γίνεται μια διαδικασία επιλογής μαθητών (οικονομικά ασθενέστερων) αλλά πάντοτε με διακριτικότητα, λεπτότητα και εχεμύθεια.

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση της Αντιδημάρχου, Μαρίας Καναβάκη, της Επιτροπής Παιδείας του 3ου Διαμερίσματος, των εθελοντών καθηγητών και των γονέων και μαθητών που έχουν εγγραφεί.

Επίσης βρέθηκε βιβλιοπωλείο-χορηγός για τη δωρεάν διάθεση γραφικής ύλης στα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο κοινωνικό φροντιστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............