ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΛΑΣΙΘΙΩΤΑΚΗ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΛΑΣΙΘΙΩΤΑΚΗ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Στις 11 Δεκέμβρη η γνωστή δημοσιογράφος Πέλλα Λασιθιωτάκη προσκαλεί όλους να παρευρεθούν στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της "Τα ψέματα δεν είναι για μας"

Η παρουσίασης του μυθιστορήματός θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 μ.μ, στην αίθουσα «Καστελάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9). 
Η Πέλλα Λασηθιωτάκη, η οποία εδώ και πολλά χρονια, από το μετερίζι της Ενημέρωσης, καλύπτει το αγροτικό ρεπορτάζ, τώρα διοχετεύει την ενέργεια της και στη συγγραφή.

Οι δημοσιογράφοι, εκ των πραγμάτων, εκτιθέμεθα απέναντι στον κόσμο, μέσα από τα ρεπορτάζ και τις έρευνες μας. Πολλοί είναι εκείνοι που μας λένε, ότι «έχω καταλάβει τι τύπος είσαι, από τα δημοσιεύματά σου».
Όμως όταν γράφεις ένα μυθιστόρημα, τα πράγματα αλλάζουν. Ο αναγνώστης, πλέον, είναι σε θέση να εξερευνήσει κάθε πτυχή της προσωπικότητά σου…
Το μυθιστόρημα, φίλοι μου, είναι όπως λένε, «κατάθεση ψυχής». Το διαπίστωσα πρόσφατα, γράφοντας το πρώτο μου βιβλίο.
Πήρα βαθειά ανάσα και τόλμησα να εκτεθώ σε εσάς, γράφοντας για τη σύγχρονη Ελλάδα. Για την κρίση που έχει εισβάλλει ανελέητα στη ζωή μας…
Είναι μια ιστορία, με ανθρώπους σαν και εμάς, που αγωνιούν, ελπίζουν, χαίρονται, λυπούνται, ερωτεύονται, κάνουν λάθη, τα πληρώνουν ακριβά και τελικά κάποιοι καταφέρνουν να λυτρωθούν!
Το μεγάλο στοίχημα είναι πώς μπορούμε να μετατρέψουμε σε θετική, την αρνητική ενέργεια που μας περιβάλλει. Και ΝΑΙ φίλοι μου, μπορούμε!

«Τα ψέματα δεν είναι για εμάς!». Όσο υπάρχει φως, υπάρχει και αλήθεια! Και πάντα φως υπάρχει! Ελπίδα και φως! Πόσο τα έχουμε ανάγκη!
Το πρώτο μου βιβλίο, θα είναι έτοιμο τον ερχόμενο μήνα. Ανυπομονώ να σας παραδώσω τις σκέψεις μου, να επικοινωνήσουμε, μέσα από νέους δρόμους", αναφέρει η ίδια, μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............