ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η 115 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η 115 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ



Aνοιξαν από χθες οι πύλες της 115 Πτέρυγας Μάχης για τον εορτασμό του προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ με αρκετό κόσμο-στην πλειοψηφία τους μικρά παιδιά δημοτικών σχολείων, νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών- να κατακλύζει τον εκθεσιακό χώρο της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Μεταξύ αυτών και μια μεγάλη παρέα ηλικιωμένων από το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων.




Υπενθυμίζεται ότι οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 9 Νοεμβρίου και στον χώρο της Πτέρυγας λειτουργεί στατική έκθεση με αεροπορικό υλικό, ενώ γίνεται ξενάγηση και ενημέρωση των επισκεπτών για το έργο και την αποστολή της 115 Πτέρυγας Μάχης, αλλά και της Πολεμικής Αεροπορίας γενικότερα.
Το κοινό μπορεί να επισκέπτεται την έκθεση καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα πλην της ημέρας του επίσημου εορτασμού (Σάββατο 8 Νοεμβρίου από τη 1 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα). Επίσης, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου και ώρα 12μ. θα πραγματοποιηθεί   στο αεροδρόμιο Χανίων επίδειξη (Demo Flight) της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων “Ζευς” με Αεροσκάφος F-16 της 115 Π.Μ.



Για τα περήφανα γηρατειά ήταν μια βόλτα υπέροχη και όλων τα πρόσωπα έλαμπαν από χαρά που έβλεπαν ξανά τους αεροπόρους μας να τους καλωσορίζουν και να τους ξεναγούν στον χώρο της έκθεσης δείχνοντάς τους επεξηγηματικά τη χρησιμότητα κάθε αντικειμένου όπως και τη δυναμική όλων των τύπων των πολεμικών αεροσκαφών που διαθέτει η Πολεμική Αεροπορία.
Μιλώντας στα “Χ.Ν.” ο πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου κ. Γεώργιος Κουκλάκης υπογράμμισε ότι «εκφράζουμε πολλές ευχαριστίες στον διοικητή, τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες της 115 Πτέρυγας Μάχης για την υποδοχή που μας επεφύλαξαν, αλλά και για την ξενάγηση που μας έκαναν σε αυτή τη θαυμάσια έκθεση επεξηγώντας μας για το έργο και την αποστολή της 115 Πτέρυγας Μάχης, αλλά και της Πολεμικής Αεροπορίας γενικότερα. Οι φιλοξενούμενοι του Δημοτικού Γηροκομείου είναι φίλοι μας και προσπαθούμε μαζί με όλο το προσωπικό να περνάμε όμορφες στιγμές μαζί τους. Γιορτάζει η Πολεμική Αεροπορία και τα Χανιά είναι συνδεδεμένα μαζί της και δεν ξεχνούν ένα μεγάλο παράδειγμα, ένα φωτεινό παράδειγμα τον αείμνηστο Σμηναγό ήρωα Κώστα Ηλιάκη, ο οποίος πρόσφερε τη ζωή του για την πατρίδα. Εύχομαι σε όλους τους Ελληνες και τους αεροπόρους μας αυτή η ημέρα να είναι ορόσημο και σε μία εποχή κρίσιμη για τον τόπο μας η Αεροπορία να είναι μια στήριξη για την Ελλάδα μας».
Παραθέτουμε αρκετά στιγμιότυπα από την επίσκεψη στην 115 Πτέρυγα Μάχης πολλών σχολείων αλλά και των ηλικιωμένων του Δημοτικού Γηροκομείου που φωτογραφήθηκαν μαζί με μαθητές και νήπια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............