ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ "ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ" - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ "ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ"

Η κρητική εταιρεία  εταιρεία Europlan πήρε το βραβείο για "Καλύτερη Αρχιτεκτονική Μονοκατοικίας στην Ευρώπη"! Ο εκ των ιδρυτών της εταιρείας Γιώργος Γουναλάκης μάλιστα συγκινημένος δήλωσε:




"Γνωρίζαμε ότι είχαμε λάβει το βραβείο για την "Καλύτερη Αρχιτεκτονική Μονοκατοικίας στην Ελλάδα" και για τον λόγο αυτό βρεθήκαμε εδώ ώστε να παραστούμε στην τελετή απονομής.
Αυτό που δεν γνωρίζαμε και μας ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια της απονομής είναι ότι λάβαμε και το βραβείο για "Καλύτερη Αρχιτεκτονική Μονοκατοικίας στην Ευρώπη"¨, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι η εταιρεία μας θα εκπροσωπήσει την Ευρώπη στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό που θα γίνει στο Ντουμπάι στις 3-4 Δεκεμβρίου 2014.

Συνεπώς έχουμε πλέον 25% πιθανότητες να κερδίσουμε τον Παγκόσμιο τίτλο στην κατηγορία αυτή διαγωνιζόμενοι με τους νικητές της κατηγορίας απο Ασία , Αφρική και Αμερική. Είναι μια τεράστια ΔΙΑΚΡΙΣΗ για την εταιρεία μας και πραγματικά είμαι πολύ πολύ συγκινημένος απόψε. 

Οι κόποι τόσων ετών ... τουλάχιστον δεν πάνε χαμένοι. Εκτός απο συγκινημένος , νιώθω πολύ υπερήφανος που εκπροσωπώντας την Ελλάδα , την Ευρώπη , ουσιαστικά θα εκπροσωπούμε τον Αγιο Νικόλαο Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............