"Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ" ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ "Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ" - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

"Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ" ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ "Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ"

Αντί εισιτηρίου οι διοργανωτές δέχονται τρόφιμα μακράς διαρκείας και φάρμακα, που δεν έχουν λήξει τα οποία θα διατεθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας του Δήμου, και το κοινωνικό ιατρείο του Δικτύου Αλληλεγγύης σε άπορους συμπολίτες μας.

Η χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου Μικρασιατών Νέας Αλικαρνασσού «Η Αρτεμισία» παρουσιάζει την μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Ο κύκλος της ζωής» απόψε στις 9 στο κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης», στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο - Καλοκαίρι 2014».
Πρόκειται για μία εντυπωσιακή - θεατρική - μουσική παράσταση μέσα από την πορεία και το σταθμό της ζωής του ανθρώπου, μέσα από εικόνες, χορούς μουσική, όπως τις έχει καταγράψει η Λαϊκή Παράδοση της Μικράς Ασίας. 
Επιμέλεια - Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Μαίρη Μαρκοπούλου
Διδασκαλία Χορών: Νίκος Κουφάκης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Αντί εισιτηρίου οι διοργανωτές δέχονται τρόφιμα μακράς διαρκείας και φάρμακα, που δεν έχουν λήξει τα οποία θα διατεθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας του Δήμου, και το κοινωνικό ιατρείο του Δικτύου Αλληλεγγύης Ηρακλείου σε άπορους συμπολίτες μας.





ΠΗΓΗ: http://www.cretalive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............