ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ - ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΝΙΩΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ “ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ” - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ - ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΝΙΩΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ “ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ”


Την κωμωδία “Τα κίτρινα γάντια”, των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου, με θέμα την παθολογική συζυγική ζήλια, παρουσιάζει το ερχόμενο Σάββατο 9 Αυγούστου, στις 9:30 το βράδυ, στο θέατρο Ανατολικής Τάφρου η θεατρική ομάδα “ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ”.
Η χανιώτικη καλλιτεχνική ομάδα αναλαμβάνει ένα δύσκολο εγχείρημα, αφού καλείται να αποδώσει θεατρικά την αξέχαστη ασπρόμαυρη ταινία του ελληνικού κινηματογράφου με τις καταπληκτικές ερμηνείες και τις αλησμόνητες ατάκες των Ν. Σταυρίδη, Μ. Φωτόπουλου, Γ. Γκιωνάκη, Μ. Κοντού, Μ. Βούρτση κ.ά..
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης της παράστασης Απόστολος Κουγιτάκης, μαζί με τους ηθοποιούς του έργου χθες κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου κάλεσε τους Χανιώτες, τις Χανιώτισσες, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης να απολαύσουν την κωμωδία τονίζοντας πως το έργο ήταν «μια πρόκληση λόγω του δυνατού της backround. Προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε θεατρικά τη μεγάλη αυτή επιτυχία του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου που έχει ως επίκεντρο τη ζήλια. Είναι η δεύτερη καλοκαιρινή δουλειά της ομάδας μας, στην οποία συμμετέχουν έντεκα ηθοποιοί και ελπίζουμε ο κόσμος να την αγκαλιάσει».
Από την πλευρά του ο ηθοποιός Νίκος Τριποδάκης επεσήμανε πως γι’ αυτήν την παράσταση διάρκειας μιάμισης ώρας «χρειάστηκαν αμέτρητες ώρες δουλειάς για να κάνουμε τον κόσμο να γελάσει».
Να δουν την παράσταση που σίγουρα θα τους χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου κάλεσαν το κοινό οι ηθοποιοί Σίσσυ Δαμουλάκη και Κωνσταντίνος Αμανατίδης.
Στο έργο παίζουν οι ηθοποιοί: Aπόστολος Κουγιτάκης, Νίκος Τριποδάκης, Σίσσυ Δαμουλάκη, Γαρυφαλλιά Μπουζάκη, Κωνσταντίνος Αμανατίδης, Ελπίδα Αποστολίδου, Ράτζικ Μποζόιαν, Ελένη Μαυροκεφαλίδου, Μαίρη Ανδρεαδάκη, Γεράσιμος Μπουζάκης.
Σκηνοθεσία: Απόστολος Κουγιτάκης, μουσική επιμέλεια: Μαίρη Ανδρεαδάκη – Απόστολος Κουγιτάκης, σκηνικά – κοστούμια: Ξανθή Κόντου, επιμέλεια φωτισμού και ήχου: Βαγγέλης Γεραρχάκης, δημόσιες σχέσεις: Μαίρη Ανδρεαδάκη.
Προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 10 π.μ. εώς τις 2 το μεσημέρι από το κιόσκι στην Πλατεία Δημοτικής αγοράς. Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.







ΠΗΓΗ: http://www.haniotika-nea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............