ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ


Ανακοινώθηκαν -από το Υπουργείο Πολιτισμού- οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στους αρχαιολογικούς χώρους της Κρήτης, τη νύκτα της αυγουστιάτικης πανσελήνου, 10 Αυγούστου:
Αρχαιολογικός Χώρος Απτέρας: Σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων μουσική εκδήλωση με τίτλο «Νότες Μουσών και Σειρήνων».
Αρχαιολογικός Χώρος Ρόκκας: Σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, μουσική εκδήλωση με τίτλο: «Του φεγγαριού, του φαραγγιού του Αυγούστου». Συναυλία της ορχήστρας εγχόρδων ΑΣΟΝΙΕΤΑ, μαζί με την Αγγελική Καθαρίου ως μεσόφωνο και το Χρήστο Ζερμπίνο στο Ακορντεόν, υπό τη δ/νση του Παύλου Σεργίου.
Αρχαιολογικός χώρος Αποδούλου: στις 9-8-2014: Σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου και με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αποδούλου. Μουσική βραδιά.
Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου: Παράσταση θεάτρου «Ο Στρατής ο Θαλασσινός και ένα μικρό ναυάγιο» σε ποίηση Γεωργίου Σεφέρη.
Ανάκτορο Kνωσού: Φεγγαροβραδιά στην Κνωσό. Οι επισκέψιμοι χώροι του ανακτόρου θα παραμείνουν ανοικτοί για το κοινό εώς τη 1.00.
Αρχαιολογικός Χώρος Γόρτυνας: Ο αρχαιολογικός χώρος θα είναι ανοικτός για το κοινό έως τη 01.00.
Αρχαιολογικός Χώρος Τυλίσου: Μουσική Βραδιά τζαζ σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυλίσου.
Ανάκτορο Φαιστού: Φεγγαροβραδιά στην Φαιστό. Θα παραμείνει ανοικτός στο κοινό έως τη 1.00 ο χώρος υποδοχής πάνω από το ανάκτορο.
Αρχαιολογικός χώρος Λατούς: στην Αγορά της αρχαίας πόλης. Σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου μουσική εκδήλωση με τίτλο «Ταξιδεύοντας με το αυγουστιάτικο φεγγάρι στη Μεσόγειο του Γκρέκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............