Ο ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΗΣ ΔΡΟΜΕΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΜΠΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ 100 MILERS TO LEADVILLE 100 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Ο ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΗΣ ΔΡΟΜΕΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΜΠΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ 100 MILERS TO LEADVILLE 100



Με ξεχωριστό ενδιαφέρουν λαμβάνει χώρα σήμερα ένας από τους διασημότερους και δυσκολότερους (λόγω υψομέτρου) Αμερικανικούς 100 milers, το Leadville 100!
Τρεις Έλληνες αθλητές, μεταξύ των οποίων ο Ηρακλειώτης Παντελής Καμπαξής αλλά και οι Αργύρης Παπαθανασόπουλος και Κώστας Τσαντός θα μπούν στην "μάχη" αυτού του σημαντικού αγώνα μαζί με άλλους 700 αθλητές απ'όλο τον κόσμο!


Αξίζει να σημειώσουμε ότι μεταξύ των αθλητών είναι και κάποιοι δρομείς που ξεχωρίζουν για την δύναμη της ψυχής τους, όπως ο Trent Beachy που το 2008 έσπασε τον σβέρκο του, έμεινε παράλυτος από την αριστερή του πλευρά αλλά παλεύει να το ξεπεράσει και θα προσπαθήσει να είναι ο πρώτος μερικά παραπληγικός άνθρωπος που θα τερματίσει έναν αγώνα 100 miler.

Ή όπως ο Jason Dorgan που διαγνώστηκε με πολλαπλή σκλήρυνση και θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι παρόλη την κατάσταση του η ασθένεια δεν μπορεί να τον περιορίσει.
Ή ο Brian Remington Thornton που μετά από μια πρόσκρουση με 120 μίλια την ώρα σε έναν τοίχο με την μηχανή του το 2002, κατάφερε μετά από 21 μήνες στην κλινική να αποκατασταθεί και να έχει τρέξει ήδη 8 μαραθώνιους και 5 ultra ήδη, ενώ θέλει να τερματίσει και το πρώτο του 100 miler!
Όλοι αγωνιστές, αλλά για κάποιους ανθρώπους το νόημα τέτοιων αθλητικών προσπαθειών είναι κάτι παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............