"ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΤΗ ΡΟΔΑ" ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΗΤΕΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

"ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΤΗ ΡΟΔΑ" ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΗΤΕΙΑ


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ποδηλατικό παιχνίδι «Φεγγάρι στη Ρόδα», που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Σητεία. Διοργανώτρια ομάδα ήταν οι «Ποδηλάτρες», 20 άτομα, που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να περάσουν καλά, να διασκεδάσουν, να παίξουν. Παράλληλα να αναδειχθεί το ποδήλατο, να κερδίσει το χώρο του στην πόλη, όπως επεσήμαναν.
Το παιχνίδι ξεκίνησε περίπου στις 7 το απόγευμα. Οι 17 ομάδες που συμμετείχαν -εκ των οποίων και μία από τον Άγιο Νικόλαο, όπου επίσης πραγματοποιήθηκε φέτος το παιχνίδι- συγκεντρώθηκαν στην παραλιακή της Σητείας, στο θεατράκι απέναντι από το άγαλμα του Βιτσέντζου Κορνάρου. Εκεί τους περίμεναν οι Ποδηλάτρες με πολύ κέφι, μουσική, το Dj Μάκη Μαρκάκη και όρεξη για διάφορες δοκιμασίες μέχρι να έρθει η ώρα της έναρξης του παιχνιδιού. Στις 8 το βράδυ λοιπόν οι ομάδες ξεκίνησαν να ψάχνουν τους Δασκάλους, που είχαν εξαφανιστεί μέσα στην πόλη και τους Κινηματογραφιστές προσπαθώντας να βρουν και να συλλέξουν γράμματα.
Στις 10 το βράδυ και μετά την συλλογή των γραμμάτων, οι ομάδες συγκεντρώθηκαν στην αφετηρία, στο θεατράκι και επιδόθηκαν στον σχηματισμών λέξεων.
Η νικήτρια ομάδα ήταν οι «Σωβρακωφορεμένοι- Τροϊκανοί» και πανηγύρισε δεόντως τη νίκη της. Δεύτεροι αναδείχθηκαν οι «Φευγάτοι» και τρίτη η «Μπαμ- Μπαμ».
Όλοι οι συμμετέχοντες στο παιχνίδι, περίπου 80 άτομα ηλικίας από 16 έως 56 ετών δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την όλη διοργάνωση ζητώντας να πραγματοποιηθεί εκ νέου του χρόνου, γεγονός που ικανοποίησε ιδιαίτερα τους διοργανωτές.
Εκ μέρους τους ο κ. Αργύρης Σφενδουράκης ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στο πρώτο παιχνίδι καθώς και όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί.


ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ







ΠΗΓΗ: http://www.anatolh.com/l

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............