"ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ" ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

"ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ" ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ


Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης (Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου), συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού 2014 στο Πνευματικό Κέντρο Βιάννου «Περικλής Βλαχακης» με μια Συναυλία αφιερωμένη σε Τραγούδια Μάνου Χατζηδάκι και Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο
«Κάπου να πάμε»
Η Λιλυ Δακα στο πιάνο και ο Γιάννης Κασσωτακης στο τραγούδι  φιλοδοξούν να χαρίσουν στο κοινό μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη από τις μελωδίες των δυο μεγάλων καλλιτεχνών που τόσο αγαπήσαμε και σιγοτραγουδησαμε όλοι.

Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 18 Ιουλίου στις 8:30 μμ στην αυλή του Πνευματικού Κέντρου Βιάννου με ελεύθερη είσοδο
Την ερχόμενη εβδομάδα στις 26 και 27 Ιουλίου θα γίνει μία ακόμη εκδήλωση με θέμα ανάδειξη και αξιοποίηση του πλούτου και της μοναδικότητας της Ελληνικής χλωρίδας σε τοπικό επίπεδο: προκλήσεις και ευκαιρίες.
Το πρόγραμμα

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου στις 8:30 μμ στην αυλή του Πνευματικού Κέντρου Βιάννου

Σάββατο 26/7/2014 ωρα 7:30μμ
Ανάδειξη και αξιοποίηση του πλούτου και της μοναδικότητας της Ελληνικής χλωρίδας σε τοπικό επίπεδο: προκλήσεις και ευκαιρίες.
Πόσο πλούσια είναι η Ελληνική χλωρίδα; Γιατί είναι μοναδική; Τι γνωρίζουμε για αυτή σε τοπικό επίπεδο; Πως μπορούμε να την αναδείξουμε; Πώς οι τοπικές κοινωνίες και οι αρχές μπορούν να αξιοποιήσουν αυτό το δυναμικό;
Ομιλία Δρ Νίκου Κρίγκα 45 λεπτών και συζήτηση με το κοινό
Κυριακή 27/7/2014 ώρα: 10 π.μ. – 11:30 π.μ.
Α. Αρωματικά-φαρμακευτικά φυτά: βιωματικό εργαστήρι για πέντε αισθήσεις (για παιδιά και μεγάλους)
Αγγίζουμε, μυρίζουμε, γευόμαστε, «ακούμε» και διακρίνουμε τα αρωματικά-φαρμακευτικά φυτά. Παίζοντας με τα παιδιά, μπορούμε να μάθουμε περισσότερα από όσα ήδη γνωρίζαμε για τα αρωματικά-φαρμακευτικά φυτά.
Δρ Νίκος Κρίγκας και Δρ Έφη Αντωνοπούλου
11:30 π.μ. – 12 μ.μ
Β. Αυτόχθονα αρωματικά-φαρμακευτικά φυτά της Ελλάδας: από τη φύση στον αγρό, στοχεύοντας στο σχεδιασμό καινοτόμων προϊόντων.
Ομιλία Δρ Νίκου Κρίγκα 30 λεπτών και συζήτηση με το κοινό
Πώς γίνεται ένα αυτοφυές φυτό επιλέξιμο προς αξιοποίηση; Πώς εξημερώνεται ένα άγριο, αυτοφυές φυτό; Πώς καλλιεργείται στο σπίτι και τον αγρό; Συμφέρει η καλλιέργειά του; Τι απαιτείται για το σχεδιασμό καινοτόμων φυτικών προϊόντων;



FOTO: JORGO STAY.
ΠΗΓΗ: http://www.candianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............