Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ


Με τις μουσικές της Κρήτης «πλημμύρισε» το μεγάλο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ηρακλείου στην περιοχή Δύο Αοράκια. Τα όμορφα λυγερόκορμα νιάτα της Κρήτης με τις παραδοσιακές τους φορεσιές έδειξαν σε όλες τις αντιπροσωπείες από όλες τις χώρες της Ευρώπης την λεβεντιά και τη χάρη των χορών μας.


Ο Όμιλος Παιδείας & Πολιτισμού «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ» (www.Aetogiannis.gr) υποστήριξε για άλλη μια φορά αφιλοκερδώς τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις που γίνονται στο νησί. Άλλωστε και ο ίδιος εκπροσωπεί διαρκώς την Κρήτη και ολόκληρη την χώρα σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις του εξωτερικού.


Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη αποτέλεσε μια σπουδαία ευκαιρία όχι μόνο για την ανάδειξη του αθλήματος αλλά και για την αλληλογνωριμία, την αποδοχή και την αλληλοκατανόηση των λαών της Ευρώπης. Παράλληλα έδωσε τη δυνατότητα για την προσέγγιση και των πολιτιστικών στοιχείων της κάθε χώρας με την συνύπαρξη τόσων πολλών αντιπροσωπειών. Η παρουσία του Ομίλου «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗ» στο Πρωτάθλημα έδωσε ένα έντονο στίγμα της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς ενώ από την Τελετή Έναρξης και έπειτα οι μουσικές της Κρήτης ακούγονταν σε κάθε αγώνα από τα μεγάφωνα του γηπέδου.










ΠΗΓΗ: http://www.creteplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............