- 100 γρ. ραδίκι
- 100 γρ. σταμναγκάθι
- 50 γρ. ρόκα
- 100 γρ. γαλατσίδες
- 50 γρ. άνηθο
- 50 γρ. κρεμμύδι φρέσκο
- 50 γρ. μαϊντανό
- 50 γρ. ρόδι (καρπούς)
- 30 γρ. καρύδι τριμμένο
- 20 γρ. μέλι
- 20 γρ. ξύδι
- 20 γρ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα χόρτα, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε μήκος ½ εκατ. Τα ανακατεύουμε όλα. Χτυπάμε το ξύδι, το λάδι και το μέλι με λίγο αλάτι. Περιχύνουμε στα χόρτα. Προσθέτουμε τους καρπούς απ’ το ρόδι και το ψιλοκομμένο καρύδι.
ΠΗΓΗ: http://www.cretanfoodnews.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου