ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΥΓΙΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΥΓΙΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι μας έχουμε γεννηθεί από μία γυναίκα, μία μητέρα… μία μήτρα.
Ένα φυσικό γεγονός, η κύηση (κύημα-κύω), η ύπαρξη του εμβρύου στην κοιλιά της μητέρας, έχει μετατραπεί πολλές φορές σε ιατρική πράξη. Όμως η κυοφορία δεν είναι ιατρική πράξη, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις που μπορεί να χρειασθεί η συμβολή του ιατρού, είναι ένα φυσικό γεγονός και ως τέτοιο θα πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλους αυτούς που ασχολούνται με την κυοφορία.
Η μαιευτική είναι ο κλάδος της ιατρικής που ασχολείται με την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και την λοχεία. Αυτή η πράξη αγάπης προς τον καινούργιο Άνθρωπο που θα έρθει στη ζωή, έχει μετατραπεί ( εκτός ελαχίστων περιπτώσεων) σε Κανόνες. Γνωρίζουμε όμως όλοι ότι κάθε κανόνας έχει και ένα δικαίωμα.




Το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο ενέκρινε την μετάδοση από όλους τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας του κοινωνικού μηνύματος της Προγεννητικής Αγωγής. 
Χαρείτε το στο παρακάτω link...
Παρακάτω σας αναγράφουμε την διεύθυνση για να κατεβάσετε το Κοινωνικό μας μήνυμα. Οι 2 μορφές που έχουμε αναρτήσει είναι: .VOB και .AVI.
Διεύθυνση σύνδεσης για Κοινωνικό Μήνυμα Ιουνίου 2014 στο One Drive




Συντομευμένη: http://1drv.ms/1nABXpS 


Το έντυπο της Ελληνικής Εταιρείας προγεννητικής Αγωγής διατίθεται δωρεάν και αποστέλεται σε φορείς ,συλλόγους ,κέντρα ενημέρωσης,ιατρούς,εκπαιδευτικούς κ.άλ.
για ενημέρωση των νέων και των μελλοντικών γονέων .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............