1 κιλό βρούβες,
4-6 αυγά,
80 γρ. ελαιόλαδο,
15 γρ. αλάτι
Καθαρίζουμε τις βρούβες, τις πλένουμε και τις βράζουμε.
Τις αφήνουμε να στραγγίσουν, τις αλατίζουμε και έπειτα τις βάζουμε στο τηγάνι, σε καυτό λάδι.Τις ανακατεύουμε μερικές φορές και προσθέτουμε τα αυγά, τα οποία έχουμε χτυπήσει καιαλατοπιπερώσει προηγουμένως.
Ύστερα από λίγο γυρίζουμε το σφουγγάτο από την άλλη πλευρά και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
μικρά μυστικά
Το νερό θα πρέπει ναβράζει όταν ρίξουμε τις βρούβες.
ΠΗΓΗ: http://www.destinationcrete.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου