ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος ,την 5 Ιουνίου, το  Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  του 1ου και 3ου Νηπιαγωγείου Γαζίου  σε συνεργασία με τις Διευθύντριες και  το Εκπαιδευτικό Προσωπικό των Νηπιαγωγείων , τους εκπροσώπους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, το Ξενοδοχείο ΦΟΔΕΛΕ ΜΠΗΤΣ (το οποίο ευχαριστούν θερμά και για την φιλοξενία του)  το Λιμεναρχείο και την ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΝ.ΚΡΗΤΗΣ  προχώρησαν στον καθαρισμό της παραλίας ΦΟΔΕΛΕ
Μια εκδήλωση που όπως ανακοινώθηκε είχε ως σκοπό: "να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας στην προστασία του περιβάλλοντος, εξηγώντας παράλληλα στα μικρά παιδιά την σοβαρότητα προστασίας των θαλασσών μας και των παράκτιων περιοχών μας.

Η προστασία του πλανήτη αποτελεί μείζονα πρόκληση  και πρέπει να είναι προτεραιότητα για όλους,  μαθαίνοντας το από τις μικρές ηλικίες. Εκτός του καθαρισμού της παραλίας διοργανώθηκε και δεντροφύτευση στους κήπους των Νηπιαγωγείων μας από κάθε μαθητή ξεχωριστά, έτσι ώστε από μικρά τα παιδιά μας να μαθαίνουν για την προστασία του περιβάλλοντος η οποία  σχετίζεται με την ευημερία και ανάπτυξη του τόπου μας που ειδικά σήμερα έχουμε περισσότερο ανάγκη. Ευχαριστούμε θερμά όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στις παραπάνω εθελοντικές δράσεις"





ΠΗΓΗ: http://www.cretalive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............