ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ - ΜΙΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑΝΝΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ - ΜΙΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑΝΝΟ

Μια ονειρική βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στην αυλή του Πνευματικού Κέντρου Βιάννου την Παρασκευή 26 Ιουνίου. Ενάντια στο ρεύμα των καιρών και ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες υπήρξαν, το Γυμνάσιο Βιάννου παρουσίασε δύο εκδηλώσεις, κοινού θεματικά περιεχομένου, συνδεόμενες με την εκπόνηση από τους μαθητές πολιτιστικού προγράμματος.

Συγκεκριμένα,  η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Βιάννου παρουσίασε σε  θεατρική διασκευή, τη διαχρονική κωμωδία των Α. Σακελλάριου και Χ. Γιαννακόπουλου, «Υπάρχει και Φιλότιμο». Αμέσως μετά ομάδα μαθητών πλαισιωμένη από καταξιωμένους μουσικούς , με τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου ταξίδεψε το κοινό σε άλλες εποχές.  Κάποιες φορές οι καταστάσεις σε αναγκάζουν να ξεπεράσεις τον εαυτό σου.
Αυτό πιστεύουμε ότι συνέβη και με μας: αθόρυβα, με επιμονή και μεράκι καταφέραμε να βγάλουμε προς τα έξω,  μια εικόνα που δεν είχαμε καν φανταστεί. Έτσι, μέσα από την «ανώμαλη προσγείωση» του Μαυρογιαλούρου ,τις κωμικές καταστάσεις και το αυθόρμητο γέλιο, περάσαμε στην αποθέωση των μουσικών ήχων και της συγκίνησης καθώς  μουσική και στίχοι συνομιλούσαν με τους θεατές. Σκορπίζοντας μνήμες  «μ’ αγιόκλημα και γιασεμιά» , πιστεύουμε ότι εκείνο το ζεστό βράδυ, φέραμε μια αίσθηση δροσιάς, υπενθυμίζοντας στους παλιότερους και μαθαίνοντας στους νεότερους την παλιά καλή εποχή των θερινών σινεμά.
Οι μαθητές, οι γονείς και  οι υπεύθυνοι καθηγητές, Γ. Θαλασσινός και Γ. Κριτσωτάκης ευχαριστούν όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτών των εκδηλώσεων.


ΠΗΓΗ: http://www.creteplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............