ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΠΑΓΝΗ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΠΑΓΝΗ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Στις πρώτες θέσεις της λίστας με τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας φιγουράρουν το ΠΑΓΝΗ και το Βενιζέλειο νοσοκομείο που φαίνεται πως καλύπτουν και με το παραπάνω τα κριτήρια της αξιολόγησης του υπουργείου. 
Η αξιολόγηση αφορά τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο ενώ τα νοσοκομεία κατηγοριοποιήθηκαν ανάλογα με τον αριθμό των κλινών. Οι παράμετροι που εξετάστηκαν ήταν αφενός τα οικονομικά και η μείωση στις σπατάλες και αφετέρου η χρήση των γενοσήμων - και τα δυο νοσοκομείο πληρούν το 100% των απαιτήσεων του υπουργείου - η εξυπηρέτηση των ασθενών στα εξωτερικά ιατρεία και η αξιολόγηση των ασθενών. 
Έτσι στην κατηγορία των νοσοκομείων με 400-600 κλίνες το Βενιζέλειο είναι στη δεύτερη θέση ενώ στην πρώτη τριάδα της κατηγορίας των Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων βρίσκεται και το ΠΑΓΝΗ.
Τόσο ο διοικητής της ΥΠΕ Κρήτης Αντώνης Γρηγοράκης, όσο και ο υπερδιοικητης των δυο νοσοκομείων Νίκος Χαριτάκης με δηλώσεις τους στο Cretalive εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την απόδοση των δυο νοσοκομείων και για την επίτευξη του στόχου τους. 
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες απο Δευτέρα τίθεται σε ισχύ η νομοθετική ρύθμιση που ουσιαστικά ανοίγει την πόρτα της δημόσιας υγείας σε ανέργους χωρίς εισοδηματικά κριτήρια ενώ ανάλογη ρύθμιση θα ακολουθήσει και για τα φάρμακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............