ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΑΚ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΑΚ


Το φορτηγάκι που έχει μπει στο αντίθετο ρεύμα πάνω σε στροφή για να προσπεράσει, είναι δυστυχώς μόνο ένα από τα πολλά στιγμιότυπα που μας έστειλαν οι οδηγοί που πραγματοποίησαν τη διαδρομή Ηράκλειο – Άγιος Νικόλαος τηρώντας τα όρια ταχύτητας.
Το χθεσινό ρεπορτάζ του CretePlus.gr ανέφερε ότι κατά διάρκεια της διαδρομής οι συμμετέχοντες άκουγαν κόρνες, βρισιές και απειλές (διαβάστε ΕΔΩ), επιβεβαιώνεται από τις φωτογραφίες που ακολουθούν. Παράλληλα αποδεικνύεται ότι σε πολλά σημεία του ΒΟΑΚ τα όρια είναι τόσο χαμηλά που γίνονται επικίνδυνα.

«Όταν με πέρασε αυτό το αγροτικό ενώ πήγαινα με το όριο ταχύτητας, ο οδηγός του μου κόρναρε, ο ηλικιωμένος συνοδηγός με έβριζε ενώ ακόμη και ένα μικρό κορίτσι που καθόταν στο πίσω κάθισμα, μου έκανε μία χαρακτηριστική χειρονομία χρησιμοποιώντας το δάκτυλο της», αναφέρει ένας από τους οδηγούς που συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας για τα χαμηλά όρια ταχύτητας.

Το όριο των 20 χλμ/ώρα λίγο πριν τον κόμβο Μοχού. Το παράξενο είναι ότι το αντίστοιχο όριο στο ίδιο ακριβώς σημείο στην αντίθετη πλευρά του δρόμου είναι 50 χλμ/ώρα!

Η λευκή κουκίδα στο βάθος, που σημειώνεται με κόκκινο βέλος, είναι ένα περιπολικό. Μόλις ο οδηγός του αυτοκινήτου που προσπερνάει πάνω στη διπλή διαχωριστική γραμμή, το αντιλαμβάνεται, πατάει φρένο και «κρύβεται» μέσα στο κομβόι.

Μία ουρά αρχίζει να σχηματίζεται πίσω από αυτοκίνητα που τηρούν ευλαβικά το όριο ταχύτητας λίγο πριν τον κόμβο Χερσονήσου, σε ένα σημείο που γίνονται έργα.
Σχετικό θέμα:

Συντάκτης: Μάνος Καστρινάκης


ΠΗΓΗ: http://www.creteplus.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............