-
Στην είσοδο του λιμανιού, εκεί που τελειώνει ο δυτικός μόλος, δεσπόζει ένα επιβλητικό φρούριο. Κατά τη Βενετοκρατ...
-
Το να κατάγεσαι από το Ηράκλειο σημαίνει Να βρίσκεις πάντα παρέα για καφέ, ακόμη κι αν κατεβαίνεις μόνος σου στο κέντρο. Να ξέρεις ότι...
-
Ένα ιστορικό σχολείο της πόλης του Ηρακλείου όπου απο τα θρανία του πέρασαν πολλοί μαθητές, και καθηγητές. Το σχολικό συγκρότημα της ο...
-
Η περιοχή του Καράβολα άρχισε να κατοικείται για πρώτη φορά στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Οι πρώτες κατοικίες κατασκευάστηκαν ...
-
Α λλο ένα τροχαίο δυστύχημα με 3 νεκρούς μετράει η Κρήτη . Σήμερα το πρωί Κυριακής 24 Απριλίου στο κόμβο - καρμανιόλα του Σκαλανίου...
-
Ο Μανώλης Βάρδας, ο δάσκαλος από τον Άγιο Νικόλαο ζούσε ήρεμα….μέχρι η ζωή να του δείξει το σκληρό πρόσωπό της….Μέχρι η μοίρα να του...
-
Υπάρχει ακόμα Ανθρωπιά στις μέρες μας τ ο ήθος ευτυχώς δεν έχει εκλείψει και αυτό βλέπουμε κατά καιρούς να το αποδεικνύουν στην πράξη συμπ...
30 αχινούς
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές χυμό λεμονιού
Πώς το κάνουμε:
Αφου μαζέψουμε αχινούς, μόνο θηλυκούς που έχουν κοκκινωπό ή μωβ χρώμα, τους ανοίγουμε κυκλικά από τη μαλακή μεριά με ένα ψαλίδι.
Ξεπλένουμε την άμμο από μέσα, καλύτερα με θαλασσινό νερό, και με ένα κουταλακι προσεκτικά αφαιρούμε τα αυγά.
Τα βάζουμε σε ένα μπωλ και περιχύνουμε με το λάδι και το χυμό.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν έχετε και φρέσκο ψωμάκι...μιλαμε για θεικές βουτιές!!!...καλο είναι οι αχινοί να μαζεύονται με το γέμισμα του φεγγαριού γιατι τότε έχουν περισσοτερα αυγα!!
ΠΗΓΗ: http://www.sintagespareas.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου