ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Αυξημένες θα είναι φέτος οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Ηρακλείου, λόγω της μεγάλης κίνησης που παρουσιάζεται από τον τουρισμό. Με το λιμάνι του Ηρακλείου να έχει την τιμητική του, αρκετά κρουαζιερόπλοια έχουν αρχίσει και καταφθάνουν από την αρχή της χρονιάς. Τι μας επιφυλάσσει όμως ο ΟΛΗ για την συνέχεια.

Σας παραθέτουμε τα κρουαζιερόπλοια που θα έρθουν στο λιμάνι το Ηρακλείου μέχρι τον Σεπτέμβρη σύμφωνα με την ανακοίνωση από τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου.



Το LOUIS OLYMPIA θα συνεχίσει της επισκέψεις του στην πόλη μας όλο το καλοκαίρι και εκτιμάται ότι θα μεταφέρει 45.000 τουρίστες μέχρι το τέλος του Αυγούστου.






Τα πλοία AIDA DIVA και AIDA AURA που έχουμε συνηθίσει πλέον να τα βλέπουμε στο Ηράκλειο θα συνεχίσουν επίσης τις επισκέψεις τους μεταφέροντας πάνω από 18.000 τουρίστες




Το εντυπωσιακό QUEEN ELIZABETH αναμένεται στο Ηράκλειο για πρώτη φορά φέτος την 1η Ιουλίου και υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος του Αυγούστου θα μεταφέρει περίπου 5.000 τουρίστες.



Το COSTA CLASSICA με συνολικό αριθμό επισκεπτών 35.000



Τέλος το AEGEAN PARADISE με 650 επισκέπτες




Το DISNEY MAGIC θα μας επισκεφθεί για μία φορά μέχρι το τέλος Αυγούστου μεταφέροντας περίπου στους 3.000 επισκέπτες.









1 σχόλιο:

  1. αυτα τα πλοια δεν ειναι ουτε τα μισα απο αυτα που ερχονταν πριν 3-4 χρονια ενω σε αλλα λιμανια γινετε καθε μερα σχεδον το αδιαχωρητο ας ριξει τις τιμες το λιμανι του ηρακλειου λοιπον για να δει και το ηρακλειο λιγη χαρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Post Top Ad

.............