ΚΡΗΤΗ... ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΚΡΗΤΗ... ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

"ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" είναι ο τίτλος του άρθρου στο γερμανικό περιοδικό TV Direct, το οποίο με ποιητικά λόγια για τη Κρήτη έγραψε η δημοσιογράφος ERICA GEBHART. Στο εξώφυλλο γράφει: «Κρήτη- Ένα νησί που θα ερωτευτείτε» Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο περιοδικό, που περιλαμβάνει το πρόγραμμα τηλεόρασης μπαίνει σε εκατομμύρια σπίτια και διαβάζεται από ακομα περισσότερους...



Στο άρθρο της η δημοσιογράφος περιγράφει με ενθουσιασμό την πανέμορφη, όπως αναφέρει, Κρήτη. Κάνει αναφορές στη φύση, τις παραλίες, τα μαγευτικά τοπία, τους αρχαιολογικούς χώρους, καθώς και τις ελληνικές γεύσεις, δίνοντας χρώμα και άρωμα στις εικόνες. Βλέποντας και τις φωτογραφίες που πλαισιώνουν το τετρασέλιδο αφιέρωμα, μπορεί ο καθένας να καταλάβει την αξία της διαφήμισης.


Μεταξύ άλλων αναφέρεται και στα μέρη που επισκέφτηκε όπως:
Το όμορφο Μπαλί , τα διάσημα Ματαλα, τα ιστορικά Χανιά και το Ρέθυμνο, τον γραφικό άγιο Νικόλαο, τα αρχαιολογικά μνημεία, και τα μοναστήρια. Δεν παρέλειψε τη φύση με έμφαση στο φαράγγι της Σαμαριάς. Φυσικά για να είναι πλήρες το άρθρο, δίνονται και χρηστικές πληροφορίες  όπως αεροπορικές εταιρείες , καταλύματα, ιντερνετικες διευθύνσεις για διευκόλυνση του αναγνώστη-ταξιδιώτη όπως:
www.visitgreece.com
www.tuifly.com
www.kreta-reisen.de


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............