ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Σε πολύ καλή πορεία, σύμφωνα με τους κατασκευαστές του βρίσκεται το SUNNYCLIST, το κρητικής κατασκευής ηλιακό όχημα το οποίο αξιοποιεί τις δυνατότητες του τόπου. Μάλιστα αναμένεται σύντομα να βγει στην παραγωγή

Το Sunnyclist είναι ένα υβριδικό ηλιακό τριθέσιο μοτοποδήλατο και αποτελεί μία νέα ξεχωριστή κατηγορία οχήματος. Προσφέρει μία διαφορετική οδηγική εμπειρία αλλά πάνω απ' όλα μοναδική αίσθηση ελευθερίας και οικολογικής μετακίνησης, αφού η ενέργεια παρέχεται κυρίως από τον ήλιο αλλά και την σωματική άσκηση, με τον πλέον οικολογικό τρόπο. Το Sunnyclist αποτελεί την πρώτη ρεαλιστική και πλήρη πρόταση ηλιακού οχήματος χωρίς συμβιβασμούς στη χωρητικότητα και την αυτονομία. 

Με φωτοβολταϊκή γεννήτρια 665Wp και ισχύ κινητήρα 4kW μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα > 50km/h με μοναδική αυτονομία μεταφέροντας με τρία άτομα με τις αποσκευές τους. Μπορεί να διανύσει 240km με χωρητικότητα μπαταρίας μόλις 3 kWh, ενώ ένα μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο για την ίδια αυτονομία απαιτεί τετραπλάσια μπαταρία. Χάρη στη μελετημένη σχεδίαση σε συνδυασμό με το πλαίσιο αλουμινίου 6082 και τις μπαταρίες λιθίου το Sunnyclist έχει ωφέλιμο φορτίο 250 kG με βάρος εν κενώ 220 kG. 



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ







ΠΗΓΗ: http://www.lasithinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............