ΣΟΚ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΕΥΡΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΣΟΚ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΕΥΡΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ

Σοκ προκάλεσαν οι φωτογραφίες που παρουσίασε  ο πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Λασιθίου στο Ευρωκοινοβούλιο, κάνοντας παράλληλα αναφορά για τους "μαύρους" δείκτες Υγείας της Ελλάδας και την εξαθλίωση των ασθενών.



Ο ψυχίατρος κ. Κωνσταντίνος Νικολαράκος, έδειξε τις φωτογραφίες, τονίζοντας ότι από αυτούς τους ανθρώπους έχει κοπεί το επίδομα. "Νομίζει κανείς ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι σε θέση να περπατήσουν;



Πρόκειται για υπέργηρους ασθενείς, χωρίς καμία επαφή με το περιβάλλον και με πλήρη αδυναμία ορθοστασίας και βάδισης. Την κατάσταση αυτή πιστοποιώ ο ίδιος ως νευρολόγος με δικιά μου γνωμάτευση. Η αρμόδια Επιτροπή, δέχεται μεν την απόλυτη αναπηρία των ασθενών, στερει όμως από τον πάσχοντα του "παραπληγικού επιδόματος", επειδή είναι... παραπληγικός", είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου, κατά την επίσκεψη του πριν λίγες μέρες στο Ευρωκοινοβούλιο.
Μάλιστα ο ίδιος , σύμφωνα με την "Πατρίς" είχε περιγράψει με μελανά χρώματα τους δείκτες Υγείας στην Ελλάδα, κάνοντας λόγο για χιλιάδες ανεμβολίαστα παιδιά, παραπληγικούς χωρίς επίδομα και ασθένειες που κάνουν την εμφάνιση τους μετά από δεκαετίες, οδηγώντας συνολικά σε αύξηση της θνησιμότητας.
"Όλοι οι γιατροί βλέπουμε ότι πλέον τα ζητήματα περίθαλψης στην Ελλάδα, έχουν φτάσει σε τραγικά επίπεδα. Πρότεινα να γνωστοποιήσουμε τα προβληματα στο Ευρωκοινοβούλιο ώστε να παρουσιάσουμε τη δραματική εικόνα που υπάρχει και καταγράφεται", ανέφερε ο κ. Νικολαράκος για την επίσκεψη του στις Βρυξέλλες, όπου με τη βοήθεια του κ. Χατζημαρκάκη έγινε μια συνάντηση με δημοσιογράφους του Ευρκοινοβουλίου, αλλά και συνεργάτες του Επιτρόπου Υγείας της Κομισιόν.

(Οι φωτογραφίες είναι από την "Πατρίς")
ΠΗΓΗ: http://www.creteplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............