ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΜΕΣΑΡΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΜΕΣΑΡΑ

Δύο συλλήψεις μέχρι στιγμής για το αδιανόητο έγκλημα που συγκλονίζει από χθες το Ηράκλειο, με την αστυνομία να αναζητά ακόμα ένα πρόσωπο. Την ίδια ώρα, ανατριχίλα προκαλεί η οικογενειακή τραγωδία που ήδη βίωνε το 51χρονο θέμα, του βίαιου και εντελώς παράλογου χθεσινού εγκλήματος.

Η αστυνομία, ανακοίνωσε τα εξής: “Συνελήφθησαν άμεσα από τις αστυνομικές Αρχές δυο από τους δράστες της   ανθρωποκτονίας 51χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε χθες το απόγευμα σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Φαιστού, στο Ηράκλειο .
Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 26 και 33 ετών, ενώ αναζητείται ο τρίτος δράστης, επίσης ημεδαπός 24 ετών, αδελφός του 33χρονου δράστη .
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα οι τρεις δράστες τραυμάτισαν θανάσιμα το θύμα, με τη χρήση ποιμενικών ράβδων, για ασήμαντη αφορμή, που είχε σχέση με την παραχώρηση προτεραιότητας διέλευσης από στενωπό του οδοστρώματος, δυο οχημάτων, στα οποία επέβαιναν το θύμα και ο 27χρονος γιος του (στο ένα) και οι δυο συλληφθέντες δράστες (στο άλλο), αντίστοιχα.
Ο 26χρονος δράστης επιχείρησε να διαφύγει με όχημα το οποίο αφαίρεσε από το σημείο και συνεληφθη μετά από καταδίωξη από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, ενώ ο 33χρονος δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα στην ευρύτερη περιοχή.
Ο τρίτος δράστης, ο οποίος αναζητείται, δεν συμμετείχε από την αρχή στο συμβάν, αλλά προσέτρεξε σχεδόν ταυτόχρονα στο σημείο, συμμετέχοντας ενεργά στην εξέλιξη του περιστατικού .
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.”

Νεκρός ο έφηβος γιός του από καραμπίνα
Στο μεταξύ, συγκλονιστική είναι η αποκάλυψη του ότι ο 51χρονος πριν από 9 χρόνια είχε χάσει το έναν από τους δύο γιούς του, σε ατύχημα, όταν κατά τη διάρκεια “παιχνιδιού” των δύο αδελφών με καραμπίνα που υπήρχε στο σπίτι, το όπλο εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας θανάσιμα, το 15χρονο παιδί.

ΠΗΓΗ: http://www.zarpa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............