ΠΟΤΑΜΙ ΓΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2014 ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΠΟΤΑΜΙ ΓΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2014 ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ



Στο Ηράκλειο Κρήτης στην Έκθεση «ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2014» η οποία γίνεται στον «Κήπο των Αισθήσεων» στις Μαλάδες βρέθηκε Κυριακή 16 Μαρτίου 2014  γύρω στις 3:00 το μεσημέρι ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο Σταύρος μπήκε αργά και χαλαρά στο χώρο της εκδήλωσης, φορώντας το γνωστό σακίδιο στον ώμο του, ενώ δεν τον συνόδευε κανένα γνωστό κομματικό στέλεχος του Ηρακλείου.
Αμέσως με την είσοδο του έγινε το επίκεντρο των φωτογράφων και των δημοσιογράφων που βρισκόταν στο χώρο της έκθεσης, αλλά και όλων όσων είχαν πάει εκεί για να την επισκεφτούν.




Γύρισε όλο το χώρο της έκθεσης και μίλησε με όλους όσους συμμετείχαν, αλλά και με όλους όσους έσπευσαν να του μιλήσουν και να τον χαιρετήσουν.
Τελείως τυχαία συναντήθηκε για λίγα δευτερόλεπτα με το Δήμαρχο Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη, αλλά και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης Σεραφείμ Τσόκα οι οποίοι επισκεπτόταν την έκθεση την ίδια ώρα και έγινε μεταξύ τους  χειραψία. 




Όπως ανέφερε ο Θεοδωράκης στους δημοσιογράφους ξεκίνησε από την Κρήτη για να πάρει δύναμη, ενώ όπως  υπογράμμισε "Το Ποτάμι" έχει ξεκινήσει την πορεία του, η οποία δεν μπορεί να ανακοπεί", ενώ για τον ίδιο σημαντική είναι η αποδοχή του κόσμου, την οποία διαπιστώνει καθημερινά και κατά τη διάρκεια των συναντήσεων του στην Κρήτη.
Μετά το Ηράκλειο ο Θεοδωράκης θα συναντηθεί με νέους ανθρώπους από το Λασίθι που δραστηριοποιούνται καινοτόμα στην τοπική οικονομία και στην εκπαίδευση




Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να γευτούν κρασιά σοδειάς του 2013 αλλά και ώριμα κρασιά προηγούμενων ετών από  οινοποιεία του νησιού, να έρθουν σε επαφή με τους παραγωγούς τους και να ενημερωθούν για τη συνολική και συγκροτημένη προσπάθεια που κάνει το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης τα τελευταία  χρόνια.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............