ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ... ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ή ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ... ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ή ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ



Πραγματοποιήθηκε χθές Δευτέρα 10 Μαρτίου με κατάμεστη την αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου η ανοιχτή τη συζήτηση – εκδήλωση με θέμα: «Δημόσια Ραδιοτηλέοραση ή Ραδιοτηλεόραση του Δημοσίου; Μορφή άμεσης Δημοκρατίας στο πολιτικό εποικοδόμημα» στην οποία Κεντρικός ομιλητής ήταν  ο Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου, δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και το Συμβούλιο της Επικρατείας με ειδίκευση στο δημόσιο δίκαιο και τα θεμελιώδη δικαιώματα Γιώργος Κατρούγκαλος.


Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι εργαζόμενοι – απολυμένοι της Δημόσιας Τηλεόρασης εννέα μήνες  μετά από το κλείσιμο της ΕΡΤ, προσπαθώντας να κρατήσουν ανοικτό το δημόσιο διάλογο και το συνεχιζόμενο αγώνα τους για μια ελεύθερη, ανεξάρτητη, πολυφωνική και ποιοτική δημόσια ραδιοτηλεόραση στη Χώρα.
Στην εκδήλωση παρέστησαν πλήθος εκπροσώπων φορέων, εκπροσώπων εργαζομένων και πολιτών.


Εξαιρετική ήταν η ομιλία του κ. Κατρούγκαλου ο οποίος μίλησε για τη δραματική αύξηση των κοινωνικών ανισοτήτων την τελευταία δεκαετία, την πλήρη αμφισβήτηση του κοινωνικού κράτους και την αντισυνταγματικότητα των μέτρων που καθημερινά λαμβάνονται.
Κατά τον κύριο Κατρούγκαλο τα προβλήματα μας προφανώς δεν είναι νομικά, συνταγματικά ή οικονομικά, αλλά κατεξοχήν πολιτικά




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............