ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΥΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΥΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Με κατάμεστο το αμφιθέατρο της παλιάς Παιδαγωγική Ακαδημίας Ηρακλείου, διεξήχθη την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου το βράδυ μια από τις πιο ιστορικές έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος».

Η Γενική Συνέλευση χαρακτηρίζεται ως ιστορική όχι μόνο γιατί υπήρξε για πρώτη φορά ομοφωνία στην απόφαση που λήφθηκε πέρα από κομματικές παρατάξεις και συνδικαλιστικά συμφέροντα, αλλά και από το γεγονός της καταγγελίας της λεγόμενης "αυτοξιολόγησης" που ουσιαστικά έχει ως βάση αρχή την κατάργηση του κοινωνικού κράτους και του δημόσιου εκπαιδευτικού συστήματος.


Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης μέχρι τη Δευτέρα θα έχει φτάσει σ’ όλα τα σχολεία του νομού Ηρακλείου το σχέδιο πρακτικού συλλόγου διδασκόντων με το οποίο οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας υπογράφοντας το θα δηλώνουν την άρνησή συμμετοχής τους στις ομάδες αυτοαξιολόγησης.


Η πράξη αυτή της υπογραφής του πρακτικού είναι η μία πρώτη μορφή νόμιμης απόρριψης στην πράξη του μνημονιακού αυτού "θεσμού"!

Οι εκπαιδευτικοί καλούν όλους τους πολίτες να ανατρέψουν τις πολιτικές που δρουν ενάντια στο δημόσιο σχολείο και στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............