Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία και με ευρεία συμμετοχή γυναικών ολοκληρώθηκε από τη Δομή Ισότητας των Φύλων Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, το  επιμορφωτικό σεμινάριο περιφερειακού χαρακτήρα.
Εκπαιδευτής στο σεμινάριο είναι ο κ. Αλέξανδρος Παναγιωτάκης, Ψυχολόγος, Στέλεχος Δομής Ισότητας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και η επιμόρφωση είχε ως στόχο την επιμόρφωση εργαζόμενων γυναικών/συνδικαλιστριών σε θέματα συλλογικής δράσης, ενώ διανεμήθηκε και σχετικό επιμορφωτικό υλικό.


Το σεμινάριο τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κύριος Σωκράτης Βαρδάκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τις εργαζόμενες γυναίκες τονίζοντας τους ότι είναι σημαντική «η δράση της Δομής Ισότητας των Φύλων του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου στην υποστήριξη και επιμόρφωση των γυναικών, ώστε να αναβαθμίσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους, να αποκτήσουν δεξιότητες επικοινωνιακού σχεδιασμού και να συμμετέχουν ενεργητικά σε συλλογικές δράσεις. Στην κατεύθυνση αυτή σημαντική παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία την οποία βιώνει ο τόμος μας είναι η ανάπτυξη της Δομής Ισότητας των Φύλων στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου για την προώθηση της ουσιαστικής ισότητας. Η ισότιμη συμμετοχή των γυναικών πρέπει να είναι στρατηγικός στόχος και υπόθεση όλων μας».


Το επιμορφωτικό σεμινάριο εντασσόταν στο πλαίσιο του Υποέργου 2 «Ενέργειες Επιμόρφωσης και ενδυνάμωσης εργαζομένων γυναικών» που υλοποιεί η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Ε.) και το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. (ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε.) και την υλοποίηση της Πράξης με τίτλο «Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων».


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της Δομής Ισότητας των Φύλων του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Παναγιωτάκη Αλέξανδρο, τηλ: 2810 343616 και 6972631051, email isotitairaklio@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............