ΣΤΑΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΑΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


Η στάση του λεωφορείου είναι ένα καθορισμένο τόπο, όπου τα λεωφορεία σταματούν για την επιβίβαση ή αποβίβαση από το λεωφορείο. Αυτές είναι συνήθως τοποθετούνται στην εθνική οδό και είναι διακριτές από εκτός δρόμου εγκαταστάσεις, όπως σταθμούς λεωφορείων . 




Η κατασκευή των στάσεων λεωφορείων τείνει να αντανακλά το επίπεδο χρήσης. Στάσεις σε πολυσύχναστες θέσεις μπορεί να έχουν, ενδεχομένως, καταφύγια, καθιστικό και ηλεκτρονικά συστήματα πληροφόρησης επιβατών ? λιγότερο απασχολημένος στάσεις μπορούν να χρησιμοποιούν ένα απλό πόλο και τη σημαία για να σηματοδοτήσει την τοποθεσία και «συνήθεις στάσεις» δεν έχουν συγκεκριμένη υποδομή είναι γνωστή από την περιγραφή τους.





 Οι στάσεις των λεωφορείων μπορούν να ομαδοποιούνται μαζί σε κόμβους μεταφορών που επιτρέπει την ανταλλαγή μεταξύ των δρομολογίων από κοντινές στάσεις και με τα άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς τρόπους.




Για λειτουργικούς λόγους, υπάρχουν τρία κύρια είδη στάσεις: Προγραμματισμένες στάσεις, κατά την οποία το λεωφορείο θα πρέπει να σταματήσει, ανεξαρτήτως της ζήτησης? αίτημα σταματά (ή στάση σημαία), όπου το όχημα θα σταματήσει μόνο κατόπιν αιτήματος και χαλάζι και βόλτα σταματά όταν ένα όχημα θα σταματήσει πουθενά κατά το καθορισμένο τμήμα της οδού επί του αιτήματος. Ορισμένες στάσεις μπορεί να περιορίζεται σε «set-κάτω μόνο» ή «pick-up μόνο». 




Ορισμένες στάσεις μπορούν να χαρακτηριστούν ως «χρονικά σημεία», και εφόσον το όχημα είναι μπροστά από το χρονοδιάγραμμα που θα περιμένει για να εξασφαλιστεί η ορθή λειτουργία στο χρονοδιάγραμμα . Σε πυκνοκατοικημένες αστικές περιοχές όπου ο όγκος των λεωφορείων είναι υψηλές, skip-στάσεις είναι μερικές φορές χρησιμοποιείται για την αύξηση της αποδοτικότητας και τη μείωση των καθυστερήσεων στις στάσεις των λεωφορείων. Στάδια του ναύλου μπορεί επίσης να ορίζονται με τη θέση ορισμένων στάσεις σε απόσταση ή συστήματα συλλογής κομίστρου διζωνικ



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ



Post Top Ad

.............